Dekle v pajkov mreži
Prebrala sem nadaljevanje Milleniuma Dekle v pajkovi mreži. V iskalniku pod tem naslovom ne najdem nič kaj dosti, da bi videla kakšne so ocene bralcev pri nas.
Trilogija me je posrkala vase, res uau, medtem, ko je bilo Dekle v pajkovi mreži le ena knjiga. Osebno mi manjka kemija, cel čas mi nekaj manjka..napetost….niti ne vem kako naj opišem,
Vsekakor mi je bilo veliko boljše kot to, prebrati” Millennium, Stieg i ja”, ki je plod Eve Gabrielsson, Larsonove izvenzakonske partnerke. Nisem niti preverila ali obstaja slovenski prevod, gre za njuno zgodbo in zgodbo okoli avtorskih pravic. Veliko boljši zaključek trilogije, vsaj zame.
Kaj pa ostali, ki ste brali, vam je bilo nadaljevanje všeč?
Lp
Meni je bila pa zelo všeč. Sicer mi je cela trilogija super, vendar se mi je 3. knjiga trilogije zdela že malo razvlečena in je pustila preveč lukenj in odprtih stvari, ki jih ta 4. knjiga nekako pokrije. Poleg tega mi je bila spet napeta in glavna junaka v svojem elementu. In stil avtorja prvih treh knjig se mi je zdel kar dobro ujet, tako da…. Ja, jaz sem zelo uživala.