Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dekle za poletje

dekle za poletje

ce je tukaj dekle ki si želi skupnega počitnikovanja naj se mi oglasi več pa potem by-aja mam 24 let .

Ti plačaš?

Spodobilo bi se! A vzameš 2? Keša maš dost?

kaj če vzamem dve dekleti?
če želiš da vama plačam mi morata ustrezati. torej opišita se obe , pa povejta kaj o sebi…. in kaj imata v mislih tako glede kraja kot našega skupnega bivanja.keša mam pa dost .

ja jaz plačam, če imaš mere približno 90 60 90 pa višina 170 cm, stara do 24 let, daljše lase, odlično ohranjena in mi boš seveda sexualno na voljo 24 ur na dan. pa da ne bi slučajno imela kakih kompleksov v sexu.

KAJ GREVA POL?

Si ti naprodaj?

😉

nak 🙂

Mislila sem dekle, ko pa sprašuje, če ti plačaš. Kot, da je važen samo denar, da se imaš fino.
🙂

BRAVO!!! PLEH ŠIČKE PAČ

Accerola, nehi, no! Kok si pa moralna! Mi gre kr na kozlanje! Men se zdi pa prou, da jim tale fantiček plača dopust. A ne vidš, da bi rd 24 ur/dan skaku po njih?! Bogiiiii!

Ej, fante, po moje boš na dopustu bl masturbiru, kokr pa dab mel kkšno žensko družbo.

eh tipična kokoš res. pol pa praviš zakaj te majo tipi sam za kavsat heh.
sej za druzga nisi s tistimi tvojimi kurjimi možgani
btw mam punco in to iz obale.ajoj kaj ta zemlja nosi.ti bi se pa za denar itak tudi s kačo pofukala pa ne blodi klele o enih moralnih.
k si ista k 90 % drugih tupa pleh pička pač

Ne, da sem tupa pleh pička…. Mene pleh ne zanima več! Zdej gledam bl po dobrih bajtah in debelih tošlih! Pa po golf palicah! Ni važn, a je star al pa mlad, važn, da ma fejst debu tošl in veeeeeelicga lulčka.

Da je tvoja punca z (ne “IZ” kot ti praviš) obale pa zdele sploh ni nč pomembn. Kva ma to veze s tole diskusijo?

Ej, fantek, ampak sm te pa skurla s tole masturbacijo… Kok si pa popenu!

:)))

Jaz pač ne pomislim vedno le na najslabše…
Če pa tebi prvo pride na misel to, da te bodo izkoristili, če boš šla z neznancem na dopust je pa tvoj problem. Hotela sem povedati samo to, da za fajn se met, ne rabiš vedno denarja oz. seksa.

Pač, različni smo in različno gledamo na to.

Pa btw: nisem Accerola, ampak Acerola.

🙂

Fant, …

ajoj, kaj ta zemlja nosi. Kako hitro sodimo o drugih, ne da bi prej pogledali vase.

Pa boš vzel punco tudi s seboj.

Sej res fant!

Zakaj pa ne vzameš s sabo punce?

kot lahko sklepaš ne. če imaš s kom za sklepati. veš zakaj tebe ne more glava bolet?
ker je prazna ha ha čav ajd drš si ga

sej me nisi z samozadovoljevanjem razpizdila. ampak s tvojimi idejami o pičkah pa une bolne k si pisla.kaj mečem si ga an roke k vsak normalen če je treba pa če paše, tako kot ti masturbiraš. pa reči da ne ! heh acerola ti je pa ful bistvo vsega povedala. boš mogla še malo zrast pa kaj v življenju čez dat da boš zakapirala kaj ti govori. čav

normalno vprašanje. ker sem jo sit tako na kratko.nisva za skupaj. egoistična je ……etc.nič ne čutim do nje.neki tacga

Ej fante lepo pozdravljen!!!

Nic nimam proti temu, da si iščeš dekle za na morje, pa tud to se mi zdi od tebe zelo pozitivno in odkrito, da si povedal, da jo potrebujes za družbo in postljne užitke. Do tuki je vse o.k. Upam tudi, da boš našel dekle, ki te bo zadovoljevala v vseh tvojih željah in da se bosta noro zabavala. moti pa me edino to, da imaš punco, pa praviš, da te ne zanima preveč. To se mi zdi zelo brezveze, da si še z njo,saj to ni normalna zveza. Brezveze, pusti jo in odidi na morje z drugo.Tako bo veliko bolj pošteno do nje in do tebe.
Uživaj in pomisli malo o mojem nasvetu, da svojo punco zapustiš.
Lep dan in velik sončka
Realna

seveda pravilno razmišljaš in vesel sem da si tako pozitivno vse povedala.
saj sem jo že pustil ker to ni nikamaor peljalo.
jaz nisem tak tip da bi imel kao punco sexal bi pa z drugo. ne hvala. pa ne zaradi nje , zaradi svoje duše.
pa lepo se imej čav

zakaj pa iščeš punco za na morje? A tvoja ne gre s tabo?

a 25 je pa že preveč?!!!A veš da so punce po 25 boljše v sexu?

če si prebereš poste gor boš vidla zakaj moja ne gre.
kje pa piše da ne sme imet 25 let?
hm od kje pa si ti ?kaj ti greš kaj na morje?
ej pa ne mešat družbe pa morje s sexom čeprav to seveda ni izključeno.
čav

mislim, da si ti napisal, da iščeš punco za na morje, ki bo imela nekje do 24 let?? Mislim, da si to napisal! Ne, jaz ne mešam sexa in družbe, samo o tem ste se pogovarjali! Jaz še ne vem točno, kam bom šla, lahko se kaj zmenva! By

New Report

Close