Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dekle za poletje

dekle za poletje

sedajle sem malo pregledal poste in vidim da si mi odpisala.
ja no, jaz jo večkrat mahnem na slo. obalo ker je blizu pa se mi zdi da jo bom sedaj mahnil še na kolpo. grem pa seveda tudi na hrvaško krk baška mi je prav všeč kam pa ti ponavadi hodiš? kje ti je lepo?
a si že naredila kake plane. kako pa bi se midva malo hitreje “spoznala”. ker če zi za bi pa res lahko kam krenila prosti morju.čav

jaz si tudi enkrat želim na Krk. Baško, vsi pravijo, da je tam ful lepo!
Se slišiva! Jaz letos sicer še nimam dopusta-ker sem pripravnica, lahko za kakšen vikend ali kaj podobnega!

a mi zaupaš iz kje sploh si? informativna vprašanja.
kaj imaš avtomobil? no jaz ga imam.
kje delaš ali kaj delaš. sej ti tudi lahko kaj vprašaš.
ja v baški je res lepo. vsaj meni pa še vsak ki je šel tja je to rekel. sploh moj prjatu, ki je bil najprej ful skeptičen.
pa fajn bi bilo če bi midva ubrala še kakšno drugo vrsto komunikacije.
čav
aja jest sm pa frej do septembra:))).

delam v banki, sem iz ok. LJ, avta zdaj nimam, v bistvu bom delala celo poletje, ker sem pripravnica, šele 2. polovico septembra imam dopust, ta dva meseca bi si pa lahko vzela mogoče kakšen dan ali nekaj dni.
Lahko se kdaj zmeniva za na pijačo, ali pa greva za 1 dan na slo obalo, potem pa mogoče še v Baško!

Iz kje si pa ti in kaj delaš? Ali imaš sedaj dopust ali hodiš še na faks?
LP
Lahko pripišeš e-mail!

si pa kar ažurna vidim:)hitro odpisuješ za razliko od mene. ker včasih me tudi po teden ni gor:)
jaz sicer že delam v lj ena državna firma vendar sem po spletu naključij (ali pa tudi ne) frej do septembra ali še dlje. poznam pa tvoj položaj trenutno, ker sem bil tudi jaz ne dolgo nazaj tega v njem. pol leta brez dopusta potem pa vsak mesec en dan…beda.
jaz bi združil prijetno s prijetnim 🙂 zato predlagam da greva na pijačo in sicer na slo. obali. glede na to da nimaš prevoza lahko peljem jaz.
drugače živim malo južneje od ljubljane .okoli grosuplja će poznaš kaj te kraje.
pregledal sem tudi tvoje poste in ugotovil to, kar si tudi meni že pisala. da iščeš družbo za drugo polovico septembra. a se je kdo javil si že v dogovoru? prav tako bi ti lahko pisal na email ampak ti raje tukaj napišem svojega [email protected] . samo ideja v tem času je super in enkratno na elafitskih otokih poleg dubrovnika.
l.p.

poznam, saj sem tudi sama bolj južno od LJ.

New Report

Close