Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Dekle, ženska, kaj praviš na tole

Dekle, ženska, kaj praviš na tole

Ležiš na plaži, sonček te boža. Zaslišiš in začutiš da negdo prihaja. Uležem se poleg tebe in s ete nežno dotaknem z rokami. Zadrhtiš. Moje dlani so tople in na hrbet ti nakapam dišeče olje. Pričnem te masirati po vratu, hrbtu, do ritke, počasi ti grem mimo joškic do trebuha in joškice ti začnejo nabrekati. Si vsa vzemirjena in željna, hrepeniš po dotikih in užitku, ki ti ga daje moj dotik. Odpnem ti modrček in te počasi obrnem , da so tvoje prsi povsem svobodne in vzburjene. Hočeš še. Počasi in z občutkom te masiram po joškicah trebuhu, da pričneš vzdihovati. Čutiš vsak moj gib in dotik, približevati s ezačnem kristalni dvorani, tvoji željni in vzburjeni češpljici . Hlačke ti povlečem dol in pred mano si gola. Masirati začnem tvoja stegna in tvoje noge se razprejo, ker me vabiš, da te pobožam po tvoji češpljici. Ščegetavček je nabrekel in čakajoč mojih nežnih prstkov. Na tvoje sramne ustnice nakapljam še malo dišečega olja in te prične masirati, razprem tvoje sramne ustnice in pred mano si razprta in pohotna. Iz tvoje nožnice prične kaplajti sok užitka, tvoji sokovi se spojijo z mojimi prstki in si tik pred tvojim največjim užitkom. Poljubim ti ščegetavček in v krčih užitka si v orgazmu. Tvoja razprta kristalna dvorana doživlja sunke užitkov enega za drugim.

Bi si želela kaj takšnega, saj brez skrbi se da tudi prilagoditi.

piši na plazamorje afna tutamail pika com

ta vikend v nedeljo ko bo sonce.

A pri tenis placu na Ježici?

Odgovor na objavo uporabnika
Sandra644, 25.04.2025 ob 21:44

A pri tenis placu na Ježici?

a je tam morje

Odkrito?

V pisanju me je že kar na začetku odbil “neGdo”, če pa bi se kar tako ulegel poleg mene na plaži, bi pobrala svoje stvari in šla.

ene babe samo dinero ne odbija.

Sanje so dovoljene….tudi nepismenim trolčkom, ki bi ženski odišavljeno olje na sluznico vlivali!

Igraj se sam s sabo še naprej buhtelj.

” Iz tvoje nožnice prične kaplajti sok užitka”

Nožnice? Sej nismo pri zdravniku. Imaš zelo lepo nožnico nekako ne zveni seksi.

Pa “češpljica” je tudi zelo neposrečena beseda za ta kontekst, čuj češpljica, kot da smo leta 1952.

update

na morje grem v torek, za vikend imam že druge obveznosti.

sem nepismen ampak situiran, vozim nmw serije 3.

saj stare babetine me ne zanimajo v mislim imam mlade s nabreklimi ščegiti in lepimi češpljami

en je napisal da hočete samo denar , saj ni problem dam ti lahko več sto evrov pijačko hrano. sem nov tukaj

eno takole bi si omislil

https://chaturbate.com/byntaro4ka/

kurbam pa ne bom plačeval drgač z dnarjem lahko kupim vsako. zato pišem na ta forum k niste kurbe kle

Mirno se sončim na osamljenem delu plaže, poslušam lahno pljuskanje valov, koža mi hvaležno vpija toploto sončnih žarkov, skoraj malo zadremam v blaženem miru, ko prilomasti po produ en štor in se nakobili tik poleg mene, kot da ne bi bilo na plaži dovolj prostora za celo kolonijo. Se vprašam, ali je bedaka strah samote ali kaj, da se naguzi tik poleg mene.
Kaj mu ni jasno, da zelo očitno iščem mir in samoto? Niti pozdravi ne, ampak rogovili, se suče, šumi z nekimi vrečkami, na koncu še odpre neko plastenko, iz katere zasmrdi po neki poceni dišavi, mahedra z njo in me na koncu polije s tisto njegovo brozgo, umaže še mojo brisačo… dovolj ga imam.
Mu rečem, naj se spoka nekam proč, pa menda niti ne razume slovensko ali kaj, samo bebavo bulji vame in mi hoče obrisati tisto mastno smrdljivo packarijo s hrbta.
Kar steguje tace in bi on mene brisal, da bi še bolj razmazal, ko so že itak moje kopalke tudi vpile tisto brozgo in jih moram slečt in oprat. Da o brisači niti ne govorim…

Pa se še kar motovili okoli mene in menda misli, da se slačim zanj ali kaj, butelj. Dobro, kar si iskal, pa imej. Počakam, da pride čisto blizu, briše z obema rokama razlito packarijo, se skoraj zalepi na mene… hop, pa te imam!
Raztegnem noge in ga vkleščim z nogami in rokami, prekobalim pod sebe v klinč, da začne sopihat in stokat, se zapeljem vsa mastna od tiste njegove oljaste packarije po njem navzdol in mu v enem zamahu zagrabim jajca, pošteno potegnem navzdol in mu jih zvežem na pentljo okoli napol stoječe mehke pipice. Pokrijem ta ostanek človečka z mojo uničeno brisačo in odidem. Za danes je moj načrt o mirnem dnevu na samotni plaži uničen.
🤣🙃😂

plazamorje, 26.04.2025 ob 07:58

update

na morje grem v torek, za vikend imam že druge obveznosti.

sem nepismen ampak situiran, vozim nmw serije 3.

saj stare babetine me ne zanimajo v mislim imam mlade s nabreklimi ščegiti in lepimi češpljami

en je napisal da hočete samo denar , saj ni problem dam ti lahko več sto evrov pijačko hrano. sem nov tukaj

Vauuu, NMW 3?  Pa malo mu že pragi rjavijo, kajne? Pa izpušni lonec se je obesil do asfalta in kadi ko stara lokomotiva? Žre liter olja na 11 litrov bencina? Ti pa še niti lizinga nisi odplačal? Ha ha ha…

Pa PIJAČKO? A nisi že ven iz vrtca?

Druga plat zgodbe, 26.04.2025 ob 08:26

Mirno se sončim na osamljenem delu plaže, poslušam lahno pljuskanje valov, koža mi hvaležno vpija toploto sončnih žarkov, skoraj malo zadremam v blaženem miru, ko prilomasti po produ en štor in se nakobili tik poleg mene, kot da ne bi bilo na plaži dovolj prostora za celo kolonijo. Se vprašam, ali je bedaka strah samote ali kaj, da se naguzi tik poleg mene.
Kaj mu ni jasno, da zelo očitno iščem mir in samoto? Niti pozdravi ne, ampak rogovili, se suče, šumi z nekimi vrečkami, na koncu še odpre neko plastenko, iz katere zasmrdi po neki poceni dišavi, mahedra z njo in me na koncu polije s tisto njegovo brozgo, umaže še mojo brisačo… dovolj ga imam.
Mu rečem, naj se spoka nekam proč, pa menda niti ne razume slovensko ali kaj, samo bebavo bulji vame in mi hoče obrisati tisto mastno smrdljivo packarijo s hrbta.
Kar steguje tace in bi on mene brisal, da bi še bolj razmazal, ko so že itak moje kopalke tudi vpile tisto brozgo in jih moram slečt in oprat. Da o brisači niti ne govorim…

Pa se še kar motovili okoli mene in menda misli, da se slačim zanj ali kaj, butelj. Dobro, kar si iskal, pa imej. Počakam, da pride čisto blizu, briše z obema rokama razlito packarijo, se skoraj zalepi na mene… hop, pa te imam!
Raztegnem noge in ga vkleščim z nogami in rokami, prekobalim pod sebe v klinč, da začne sopihat in stokat, se zapeljem vsa mastna od tiste njegove oljaste packarije po njem navzdol in mu v enem zamahu zagrabim jajca, pošteno potegnem navzdol in mu jih zvežem na pentljo okoli napol stoječe mehke pipice. Pokrijem ta ostanek človečka z mojo uničeno brisačo in odidem. Za danes je moj načrt o mirnem dnevu na samotni plaži uničen.
🤣🙃😂

👍 tako tako ja!

Verjetno bi pol tebe kdo masiral v prenesenem. 😅☺️☺️☺️☺️

Pazi ti tega frajera, 26.04.2025 ob 08:35

Vauuu, NMW 3?  Pa malo mu že pragi rjavijo, kajne? Pa izpušni lonec se je obesil do asfalta in kadi ko stara lokomotiva? Žre liter olja na 11 litrov bencina? Ti pa še niti lizinga nisi odplačal? Ha ha ha…

Pa PIJAČKO? A nisi že ven iz vrtca?

Vse je res. Se pripeljem v mojem terencu, pa vidim na parkingu eno zarjavelo bemflo z dodatnim spojlerjem in KP tablicami in mi je takoj jasno, da je na plaži spet oni čefur z daljnogledom.
Tip je meter in klingica, itak v izrezani majčki in svetlosivi trenerki, spredaj že čisto zglodani, od daleč se vidi, da si ga non stop žlajfa in boža in drajsa. Cela potka dol od parkinga do plaže smrdi po tistem njegovem cenenem parfumu, menda se tip poliva z njim al kaj, ampak stari moj, to še rože ovenijo in komarji pocrkajo, kolk to smrdi za tabo.
Pa seveda spet čepi v istem grmovju tam desno od potke in si ga meče na roko, ko doli vidi dve riti v tangah.
Kaj čemo drugega, pač spet vzamem eno debelo vejo in ga treščim po blentavi tikvi. Pa si hudič nori ne zapomni, dokler enkrat ne bo tam trajno obležal in ga bo Marjetica odpeljala na deponijo.

Sem pozabila na unega Luisa Funtesa, ko so, sicer v filmu paradirali po nudistih, ko jim ni glih ratal. Se mi zdi, da loh za spodnjo v linku začneš pobirati, bo več koristi na taki plaži 😅😅😅😅☺️☺️☺️☺️

https://aktivni.metropolitan.si/zanimivosti/vplivnica-druzbena-omrezja-tiktok-obnasanje-na-plazi/

bemfl serije 3 in par sto evrov 😀

Patetično….

Me ne prepričaš.

Da ni bil to MaRkO,kure jure….

Anonimno10410, 26.04.2025 ob 18:18

Da ni bil to MaRkO,kure jure….

Bedak blentavi, a res moraš pokvarit vsako debato. Tudi takšno pametno, zanimivo in zabavno. Res si kreten brez primere, enak kot ta z tem starim razdrapanim bmwejem. Dajta se skonektat, ker sta, očitno, na enaki valovni, pa se zabavajta skupaj na sebi edinstven debilni način.

Pa ti si res jezen na cel svet💩…a bo  danes premalo v rito?

Si v samici?Bom poklical Marka, da ti pošlje družbo. ..revež, verjetno si navajen večernega crkljanja

Anonimno247, 26.04.2025 ob 19:19

Pa ti si res jezen na cel svet💩…a bo  danes premalo v rito?

Si v samici?Bom poklical Marka, da ti pošlje družbo. ..revež, verjetno si navajen večernega crkljanja

Ajde pojdi nazaj na svoje drevo, pojej eno banano, pa tam prodajaj svoje idiotske in brezvezne fore, katere niti ti sam ne razumeš.

Kaj je pa tu za razumet, da si potreben pičke in batin kot pesek v Sahari vode, še bolj od tega pa par možganskih celic, da bi ti IQ vsaj z enomestnih številk prilezel? Saj boš lahko par evrčkov za nove gume dal, ko bodo one na tvoji bemfli nesrečo fasale, tako da ti kar šparaj, do takrat pa liži liži sladoljed, ker drugega itak ne boš dobil

Jebem te u usta pederska

a pol pride katera jutri na plažo

New Report

Close