Dekleta in žene!
Ej, Helčika, ko se najdemo, prinesem s seboj svojo kolekcijo: tiste z backi (to so uni, a veš, ko izgledajo bolj kot …..e. …… e …… eh, čaki no, da najdem pravo primerjavo …. ko imajo bunkice, ko so….. eh, no, kot kumare, a veš), polej prnesem enega z okusom po jagodah, unih gozdnih, polej ene v obliki ptiča, ki ima pravkar zleteti …. he, he, he, če bo vse prov, jih prnesem …… z njimi smo pred nekaj leti okrasili fantom iz nekega oddelka (pretežno tam delajo fantje, pa mogoče ene pet deklet) smrečico za novo leto ….. je bla zabava, da smo dol cepal (jasn’, ne de, gor se cepat ne da !!!). Prnesem ja, pa jih bomo kelnarjem …… postregli !!!!
Nisem, nisem, nisem, bemtiš vraga. Še to smo komej vse nazaj dobil, so mi rihtal tega bizgeca cel mesec, zdej dela tolk počas, da lohka grem še lulat vmes, pa kej pomešat, ko odpošljem, da lohk nazaj odprem, pismo, če to ni tu mač, tu mač, rili tu mač! Ampak se mi tam nekje oktobra obeta nekaj boljšega, nekaj super novejšega, tako, da se izplača počakat, se izplača …. pol pa boste videli, ko bom tolkla tuki po tej tipkovnici, da bo odmevalo daleč naokoli ……. Tisti messenger pa naj kar počaka… nečem imet več opravka s tem, če mi ga pa parideš ti nabutat gor, pol pa …. fante …. pol pa …..