Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dekleta moja…

dekleta moja…

…seba je lačen!!!!!!!! Kaj priporočate za malico

Zgleda, da lahko tut crknem od lakote

Grozne ste

oh, sebe , ne umrčkat, to pa ne!
Za malico lahko poješ več različnih stvari:
kupi si pol kg grozdja, pa ga umij, potem pa samo na jagode stresi jogurt in pojej..strašn dobr je.

al si pa kupi zelo črn kruh, namaži nanj malo kajmaka, dodaj košček mozzarelle, paradižnik, malo sira in mlo šunke.

ali pa ocvrte melancane

al pa palačinke

če si pa mlajši, bo pa zadoščalo, če se “lotiš” lepih spominov. Boš videl, da bodo prav tako teknili :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

dobri recepti, ni kaj

Kaj pa misliš z unimi spomini

lahko ti povem kaj bi jaz jedla , samo zdajle sem sita po kosilu pa je to malce težje…

recimo en sendvič s pršutkom pa sir in olivo
kos pice
kalamare
filana paprika
dunajski velik rumenozlat ocvrt bog ne daj mastn pa veliko skledo solate

ma sej si jedu poli pa žemljo , kaj zdej ?

sveta marija pomagavka, zajček je

ker je tak hladen deževen jesenski dan bi jaz….. hmmm…. rižoto z morskimi sadeži………. :)))))))))))))

zraven pa en deci rdečega vinčeka……

pa dober tek……….

saj veš, to so spomini, ob katerih te zagrabi neustavljiv tek, da bi še enkrat zagrizel……v karkoli :-))
pa sem mislila, da bi ti ideja mogoče prišla prav ?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Prinesi mi, pol pa bo dober tek, soseda

to niso spomini, to je realnost ;o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aja, aja, ha ha…. imaš pa ti finte, swsd! je zgledalu, da iščeš samo ideje za kosilo, ne pa tud kuharce……….. hehe, si teč! 😉

KOKR PR KOM…hehehe

še veš ne kakšen. Od besed se bolj mal najem

ja, potem pa štorklja zavije culco…. ;)))))

adijo sebč, sem enkrat ablubla, da ne bom na tem forumu čvekala, sam dans si me pa zrajcu s kosilom, da si nisem mogla kaj, da nisem čveknila..

čau bau

New Report

Close