Dekleta za za zvezo?
Iscem dekle.. izgled mi nikoli ni bil prrvec pomemben.. karakter je vazen… dokler nimam resne lahko tudi za obcasna srecanja.
Sem 21 let star, 176cm sportne postave iz okolice maribora. Raje vidim da je malo starejsa.
Pisi pa se lahko fogovarjava naprej preko fbja 😉
Mladost se ti je komi začela ti pa še nimaš resne punce? Naj se ti nikamor ne mudi in ne bodi neučakan kar se žensk tiče. In starejšo bi imel? ne vem če se zavedaš da si pri svojih letih še najbrž ne odrasel tud v denarnici? Al računaš da bi te starejše “učile” in še financirale ob enem??? Pozabi!
Sicer pa moraš imeti many tud za mlajše:))
Nikjer pa nisi napisal kaj ti nudiš!? Bo treba še mal papat fantič….
Premlad…�� zame ☺
Drugo je ze korencek napisal �
Zelo pametno dekle za svoja leta:))[/quote]
Kako pa ves koliko sem stara? �
Aja…kako sem nekulturna 😛
Hvala ��
Aja…kako sem nekulturna 😛
Hvala ��[/quote]
Je razbrati iz odg, da je ” 21″ premlado zate… čist enostavno, a ne:)) lp
Meni se pa zdi, da je pri tej starosti pa ja čas za eno resno punco. Sama imam 17 letnico, pa še nobenga fanta. Če do drugega leta ne bo nič, te povabim na kavo, mogoče se kaj izcimi. Torej letos še počakam, pol pa upam da bo kaj.
Ti s hčerko, ne hecaj se. Če hči vredu zgleda, boš kmalu fehtarje od bajte odganjala, ti si jih pa vabiš, lol.
tebi se pa vidi, da si iz ene druge generacije 😀 dandanes se 20letni šmrkavci (in šmrklje) v večini ne premaknejo izpred ekrana in znajo bit frajeri samo na fbju – v praksi si noben punce sploh pogledat ne upa, razen če ni nabit, da ne more pokonci stat.
tebi se pa vidi, da si iz ene druge generacije 😀 dandanes se 20letni šmrkavci (in šmrklje) v večini ne premaknejo izpred ekrana in znajo bit frajeri samo na fbju – v praksi si noben punce sploh pogledat ne upa, razen če ni nabit, da ne more pokonci stat.[/quote]
Oooo, lepolaska se je vrnila v velikem slogu!
Forum je zaprt za komentiranje.