Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka dekliščina

dekliščina

ojla vsem ki se poročite, ki ste poročeni, ki se boste poročili in tudi tistim večno samskim!

Zanima me, če poznate kake fore za na dekliščino?
Hvala!

Lep pozdrav!

Katja

S prijateljicami smo pripravile dve dekliščine, vsaka na drug načina, da se ne ponavljajo fore.

Punco smo oblekle v sexy gospodinjo! Najdle nemogoče obleke in modrce od naših babic, pokvarle frizuro, da je bila lepša z viklerji (pa od frizerja je bila), morala se je namazt brez ogledala, pa ji je šlo ful dobro, smo malo popravle. Vse igre so bile povezane v neko zgodbico.

Pač mož je šel v službo in ti se moraš sedaj oblečt pa oprati hlače (sprati tu mač prpraškane kavbojke v ledeni vodi) pa potem hitro previti dojenčka, ker že joka, pa zašiti nogavice, pa pol se namazat, ker bo prišla prijateljica na obisk, pa wc umit (pa ojej zmanjkalo wc račke, pa je šla k sosedom na obisk-so vedeli da pride, ata bil žalosten, ker ni prej zvedel, da bi še kaj on pripravil), pa spucat lonc, ki se je zažgal, pa testo zamesit in narest idealnega, pa učenje kvakanja (se je preselila v LJ), pa dostavljalca pic zapeljevat, pa aja dale smo ji 9 kozarčkov in zavezale oči. V vsakega smo nekaj namešale, grozne stvari, pa je morala 3 ugotoviti le z vohom, 3 z otipom in 3 z pokušanjem. Pa plesala nam je striptiz (pa kar tako sama od sebe). Še pa še, sem ti ene par dekliščin skupaj zmešala.

Smo se pa kar pripravile in je imela vsaka igra svojo glazbo (smo poseben CD zapekle), pa vse je bilo v zgodbo povezano (pač glede na to kakšna je in kaj rada počne), pa nekako so si logično igre sledile. Aja darila so bila pa dana med igro, tako med oblačenjem tangice, med previjanjem dojenčka, nekaj za dojenčka (vse so bile noseče).

Luštno je če vse sodelujejo, pač da se tudi tiste neznane delno obvesti o igrah, da imajo tudi one darila na določeno temo. Pri eni so potem dodatna darila kupile druge punce, me pa nekatera.

Aja pa torto z velikim penisom, pa lonček s penisom drugi, pa lonček s nagcem (se skrijejo kopalke ko naliješ nekaj toplega), pa nekako so morale iz teh lončkov pit.

Če rabiš še kakšno idejo mi magar na mail piši, ker tele igrce so bile večinoma moje ideje in če imaš že osnutek kako in kaj ti lahko še kakšno stvar zraven dodam.

Pajaca, prosim, pokliči me jutri dopoldne na 031/536-477, da mi daš še kakšen predlog, če ga imaš pripravljenega.

Hvala

LP

New Report

Close