Delat v Merkur ali Bauhaus
jaz bi šla v Merkur
Anonimno 2576, 22.08.2023 ob 00:59
Plača v Bauhsusu je 1400,00 eur bruto + vsi dodatki. Regres 2000,00 , božičnica izplačana kot delovna uspešnost 700,00 (za leto 2022). Maluca in prevoz sta maksimalna. Odnosi so pa popolnoma druga zgodba.
No, no, to pa ne bo držalo, bruto je kar lepo minimalec. Prodajalka z 20 let delovne dobe dobi izplačilo na račun vključno z malico in prevozom, brez odtegljajev max. 1100 eur. Delaš pa nonstop, eno soboto na mesec si prost, če imaš srečo.
Merkurja se izogibaj na daleč. Najnižje place, delaš za 6 ljudi, kritika, in zahrbtnost. Po 14 mesecih dela sem dal sporazumno odpoved, v zahvalo se je vodja centra zadnji teden izživljala nad menoj, in vplivala da sem izgubil že dobljeno novo službo. Zelo stresno delovno okolje in nepravičen odnos.
Kot poslovni partner delamo z Merkurjem in Bauhausom
Razlika je ogromna. Merkur je najbolj svinjski , podlo podjetje, kaj oni delajo dobaviteljem, za bruhat. Izželi bi do konca, vsak stavek v pogodbi preberi trikrat, ker vse izrabijo proti tebi. Samo da telo vzamejo zadnji euro. Bauhaus je dosti boljši in bolj fer, ti pustijo da tudi kaj zaslužiš. Da se zmeniti z njimi marsikaj. Če bi izbirala zaposlitev, v vsakem primeru Bauhasu . Od Merkurja pa samo stran. Res so nefer