Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delat v Merkur ali Bauhaus

Delat v Merkur ali Bauhaus

No božični a je ampak če si manj kot 12dni bil na bolniški če si bil 13je ne dobiš hvala bogu da sem odšel od tam po dolgih letih garanja

Odgovor na objavo uporabnika
Nekdo720, 15.11.2023 ob 13:58

No božični a je ampak če si manj kot 12dni bil na bolniški če si bil 13je ne dobiš hvala bogu da sem odšel od tam po dolgih letih garanja

Za kje govoriš? Merkur ali bauhaus? Kakšna pa sta regres in božičnica?

Telemach rula, 16.08.2023 ob 14:19

Bauhaus je poden, res imajo vecje plače, ampak je pri njih nered in mobing, od vseh firm morajo najbolj garati.

Če kaj iščem na oddelku, nikoli ne dobim prodajalca za svetovanje. Jebeno nikoli!!! Baje vsi spizdijo na strankam nedosegljive kotičke in se malo pogovarjajo, da čim prej mine delovni las.

Lol kaksne lazi, bauhaus si vesel ce vidis 1200 konec meseca, konstantno neka podaljsevalnja, spremenjeni urniki da ne mores nic planirat za v dan naprej. Delas non stop kot skladiscnik vmes pa si konstantno obkoljen s strankami.

bau bau – nikoli jih ne najdem, 11.12.2023 ob 16:08

Če kaj iščem na oddelku, nikoli ne dobim prodajalca za svetovanje. Jebeno nikoli!!! Baje vsi spizdijo na strankam nedosegljive kotičke in se malo pogovarjajo, da čim prej mine delovni las.

To pa zato ker ce strezemo stranke ne zmoremo naresti kar nam zadajo poslovodje in potem se znasajo nad nami da nic ne naredimo. Velikokrat je en sam prodajalec za cel oddelek in dobi ze zjutraj za celo izmeno nalog. + 50% strank je totalnih pacientov, ki jim ni pomoci 30% pa je osornezev ki mislijo da si nas lastijo.

Kakšna pa je neto osnovna plača ? Brez delovne dobe, malice, prevoza…..Osnovna plača ?

Kateri Merkur pa

nik1234dj, 04.09.2023 ob 14:19

Merkurja se izogibaj na daleč. Najnižje place, delaš za 6 ljudi, kritika, in zahrbtnost. Po 14 mesecih dela sem dal sporazumno odpoved, v zahvalo se je vodja centra zadnji teden izživljala nad menoj, in vplivala da sem izgubil že dobljeno novo službo. Zelo stresno delovno okolje in nepravičen odnos.

ker idiot pa pove, kam gre v naslednjo službo???

Bauhaus sem črtal s seznama mojih nakupov, ker me je prodajalec, ki v slovenskem jeziku ni prepoznal blaga, ki sem ga iskal in po najdbi, me začel v južnjaščini učiti kako se mu južnjaško mora reči.

Bla na razgovoru za delo v pisarni za bodoci Bauhaus Koper. Placa 990 eur neto.

Natalija 12029, 30.11.2024 ob 16:54

Bla na razgovoru za delo v pisarni za bodoci Bauhaus Koper. Placa 990 eur neto.

Za katero pozicijo ?

Meni so pa rekli, 1900bruto za asistent vodje blagajne.

Kaj zdaj res in kaj ne

Sem bila na razgovoru v Merkurju. Plača osnovna 1250€ bruto. To še minimalna ni… Božičnice ni! Malico plačajo 7€, potne stroške pa 80% od avtobusne karte. In to je bila plača za delo v pisarni. Še je pa hvalila kako so pozorni in da lahko za rojstni dan greš 2h prej iz službe in kako tvoji otroci dobijo darilo za božička. Jaz bi rekla stran od Merkurja…

tudi sama sem bila na razgovoru v mariboru, plača minimalna, 2 uri za rojstni dan, vsako leto piknik, darila za otroke in ostale obljube. sem šla po razgovoru malo po trgovini in slučajno srečala bivšo sošolko ki je tam zaposlena. od nje sem iz prve roke izvedela da so delovni pogoji grozni, premalo kadra, nič stimulacij in napredovanj, sama komaj čaka da si najde drugo službo.

V Merkurju  je isto kot povsod drugje 2 sobote delaš mesečno plača redna mogoče je s drugimi razlike 100 eur ali manj in vsi govorijo Slovensko

Kako je v Bauhaus?kakšna je placa?koliko plačajo prevoz in malico?imajo zadnje čase kar nekaj oglasov.

Tomaž H, 20.03.2023 ob 19:56

V Merkur nikar, na razgovoru za delo zelo lažejo, osnovna plača je daleč pod minimalcem, največja katastrofa od delodajalca v Sloveniji!

100% resnica! Nikakor tja!

Je pac minimalec in nic vec kot to, delas za 2-3, te izkoristijo za cisto vse. Na dalec je cutiti nezadovoljstvo zaposlenih. Bolj kot vse, se mi smilijo namestnice in namestniki.

New Report

Close