Delat v Merkur ali Bauhaus
Telemach rula, 16.08.2023 ob 14:19
Bauhaus je poden, res imajo vecje plače, ampak je pri njih nered in mobing, od vseh firm morajo najbolj garati.
Če kaj iščem na oddelku, nikoli ne dobim prodajalca za svetovanje. Jebeno nikoli!!! Baje vsi spizdijo na strankam nedosegljive kotičke in se malo pogovarjajo, da čim prej mine delovni las.
bau bau – nikoli jih ne najdem, 11.12.2023 ob 16:08
Če kaj iščem na oddelku, nikoli ne dobim prodajalca za svetovanje. Jebeno nikoli!!! Baje vsi spizdijo na strankam nedosegljive kotičke in se malo pogovarjajo, da čim prej mine delovni las.
To pa zato ker ce strezemo stranke ne zmoremo naresti kar nam zadajo poslovodje in potem se znasajo nad nami da nic ne naredimo. Velikokrat je en sam prodajalec za cel oddelek in dobi ze zjutraj za celo izmeno nalog. + 50% strank je totalnih pacientov, ki jim ni pomoci 30% pa je osornezev ki mislijo da si nas lastijo.
nik1234dj, 04.09.2023 ob 14:19
Merkurja se izogibaj na daleč. Najnižje place, delaš za 6 ljudi, kritika, in zahrbtnost. Po 14 mesecih dela sem dal sporazumno odpoved, v zahvalo se je vodja centra zadnji teden izživljala nad menoj, in vplivala da sem izgubil že dobljeno novo službo. Zelo stresno delovno okolje in nepravičen odnos.
ker idiot pa pove, kam gre v naslednjo službo???
Sem bila na razgovoru v Merkurju. Plača osnovna 1250€ bruto. To še minimalna ni… Božičnice ni! Malico plačajo 7€, potne stroške pa 80% od avtobusne karte. In to je bila plača za delo v pisarni. Še je pa hvalila kako so pozorni in da lahko za rojstni dan greš 2h prej iz službe in kako tvoji otroci dobijo darilo za božička. Jaz bi rekla stran od Merkurja…
tudi sama sem bila na razgovoru v mariboru, plača minimalna, 2 uri za rojstni dan, vsako leto piknik, darila za otroke in ostale obljube. sem šla po razgovoru malo po trgovini in slučajno srečala bivšo sošolko ki je tam zaposlena. od nje sem iz prve roke izvedela da so delovni pogoji grozni, premalo kadra, nič stimulacij in napredovanj, sama komaj čaka da si najde drugo službo.