DELAVCE V NOVOMEŠKEM REVOZU ZAMENJALI ČRNCI
Ravno zaradi takih in podobnih zadev država NE sme porabljati davkoplačevalskega denarja za subvencije gospodarstva. Takrat ne bi smeli vložiti tistih milijard v Revoz. A da bi propadel ? Nič hudega, veliko podjetij ves čas propada (in tudi nastaja, seveda), trg je neizprosen. Kakor hitro začne mešetariti še država, potem imamo same probleme.
Zato pravim, vsa državna podjetja prodati, pol zavodov in podobnih institucij ukiniti in iz javnega sektorja odpustiti 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi; bomo takoj imeli manj političnih problemov, nižje davke in dejansko svobodni trg.
Tisti ki zagovarjate izkoriščanje delavcev in kriminal povezan s tem mi povejte zakaj je standard v državah ki imajo kapitalizem že dolgo, (Avstrija) bistveno boljši od standarda pri nas če je ta kapitalizem res nekaj tako zaguljenega???
Pa ne mi sedaj nakladat, da so komunisti krivi za vse. Res so morda nekdaj bili, a sedaj jih že 15 let ni več, stvari pa gredo strmo na slabše???
LP!
hahaha, mater ti pa res prebereš samo tisto kar ti ustreza.
preberi cel kozličkov post od začetka, ti bo bolj jasno, kaj sploh misli in ne boš verjel z njim se celo jaz strinjam.
država naj plasira denar v gospodarstvo tam, kjer imajo možnosti visoke dodane vrednosti in seveda korektnega in poštenega vodenja državnih podjetji, ne pa ……mah ne bog govorila, da ne bom spet kaj preveč rekla.
kako pa ta vlada prodaja podjetja je pa splošno znano.
Kozliček se v celoti strinjam s teboj. Poanta v mojem postu je bila prav v tem, da država ne bi smela dati Revozu miljard “zato, da lahko naši ljudje delajo za tujce”, ki jih ponižujejo in ustrahujejo. Resnica pa je ta, da je država na ta način ustvarila fiktivna delovna mesta. Plačujemo pa vsi Slovenci.