Delavcem bi bilo treba prepovedati mesne obroke na delovnem mestu
Jaz nikjer ne vidim gradbincev hudo fizično delat. Na mojem koncu že od pomladi popravljajo dvesto metrov ceste, pa še danes ni popravljena. Dvesto metrov! Bager stoji na travi več dni, kamioni se zjutraj prazni parkirajo in popoldan prazni grejo, delavci se leno vlečejo po gradbišču, če sploh vidiš kakšnega. In tako je z vsemi gradbišči po Sloveniji, ko občina ali država račune plača. Kje ti vidiš kakšno kurjenje kalorij? Na Kitajskem v enem tednu zgradijo celo ulico, tam se kurijo kalorije, pa to v glavnem riževe. Pri nas pa rabijo pol leta, da asfaltirajo dvesto metrov lokalne ceste. Kje je tukaj kurjenje kalorij?
[/quote]
Ne, ker Slovenci ste preleni, je boljše brezdelno čičkati v klimatiziranem domu, zato so Bosanci, ki pa itak nikjer nič ne delajo, stavbe pa same od sebe zrastejo.
jas mojemu sinu večkrat rečem, da poje kot en holcar…..:)))
Saj zato pa so fantki kot ene žuže drobčkeni, če jedo sam solatke že… kot dekleta 🙂
[/quote]
Ja, vaši, ki jih mamice futrate z mesom, so vsi debeli in v mama hotelu do petdesetega, ker ne morejo stran od mamine kuhinje. Nobeden nima babe, nobeden nima službe, vsi pa od mesa prenažrti in napihnjeni sončki. “Mami, daj meseka.” “Ja, otrok moj, danes, za devetintrideseti rojstni dan, ti bo mami nekaj boljšega spekla.” “Mami, lačen. Daj meseka, mami. Lačen!”
Ne, ker Slovenci ste preleni, je boljše brezdelno čičkati v klimatiziranem domu, zato so Bosanci, ki pa itak nikjer nič ne delajo, stavbe pa same od sebe zrastejo.
[/quote]
Kje pa so te stavbe? Kje so te tvoje stavbe, ki jih ti neklimatizirano in garaško ustvarjaš in kuriš kalorije na njih? Ti, ki nisi len in rabiš deset kil mesa dnevno, da funkcioniraš? Boš prišel še k nam cesto asfaltirat? Kje je kaj narejenega po tolikih vaših pokurjenih kalorijah? Kje so te vaše bosanske stavbe?
Ja, vaši, ki jih mamice futrate z mesom, so vsi debeli in v mama hotelu do petdesetega, ker ne morejo stran od mamine kuhinje. Nobeden nima babe, nobeden nima službe, vsi pa od mesa prenažrti in napihnjeni sončki. “Mami, daj meseka.” “Ja, otrok moj, danes, za devetintrideseti rojstni dan, ti bo mami nekaj boljšega spekla.” “Mami, lačen. Daj meseka, mami. Lačen!”
[/quote]Ne vem kako imaš svojega sončka doma TI. Ni ti lahko vem, se prebere iz komentarja, da trpiš….
Moj je najstnik in še športnik in trenutno dela študenstko delo, pravzaprav kar gara, ti si pa svojega zamaščenega sončka malo privadi na solatko :)))da ne boš tako razočaran-a in zagrenjen-a….
Ne vem kako imaš svojega sončka doma TI. Ni ti lahko vem, se prebere iz komentarja, da trpiš….
Moj je najstnik in še športnik in trenutno dela študenstko delo, pravzaprav kar gara, ti si pa svojega zamaščenega sončka malo privadi na solatko :)))da ne boš tako razočaran-a in zagrenjen-a….
[/quote]
Ja, to vemo, da imate vse glupe monzlje briljantne sončke, same odličnjake, genije, super športnike, šampione, neumorne garače, težke atlete, manekene, sposobneže, atraktivneže, sama čuda narave, ki pa kljub vsem kvalitetam ne morejo izpod maminega krila v svet, ker je za tridesetletnega otroka svet prenevaren. “Pridi, moje sonce stotridesetkilsko, športno grajeno v rit in trebuh, bo mami dala malo meseka. Mmmmm, njami.”
Ja, to vemo, da imate vse glupe monzlje briljantne sončke, same odličnjake, genije, super športnike, šampione, neumorne garače, težke atlete, manekene, sposobneže, atraktivneže, sama čuda narave, ki pa kljub vsem kvalitetam ne morejo izpod maminega krila v svet, ker je za tridesetletnega otroka svet prenevaren. “Pridi, moje sonce stotridesetkilsko, športno grajeno v rit in trebuh, bo mami dala malo meseka. Mmmmm, njami.”
[/quote]Ti imaš odtegnitven sindrom..mesa al solatke, neki bo al pa sončka, ki ne vzdrži brez tega kar te teži :))))
Red in disciplina se prične pri starših, to veš ?:)))
Sodčeč po tvojih primitivnih komentarjih; NE
Ti imaš odtegnitven sindrom..mesa al solatke, neki bo al pa sončka, ki ne vzdrži brez tega kar te teži :))))
Red in disciplina se prične pri starših, to veš ?:)))
Sodčeč po tvojih primitivnih komentarjih; NE
[/quote]
“Mami, daj mi meseka. Sonček lačen. Jaz sem tvoj sladki športnik, doktor znanosti in garač. Nagaral sem se na igralni konzoli danes. Mami, meseka mi daj. Lačen. Mami, jaz te ne bom nikdar zapustil, kot te je ata. Midva bova večno skupaj. Mami, meseka bi.”
“Mami, daj mi meseka. Sonček lačen. Jaz sem tvoj sladki športnik, doktor znanosti in garač. Nagaral sem se na igralni konzoli danes. Mami, meseka mi daj. Lačen. Mami, jaz te ne bom nikdar zapustil, kot te je ata. Midva bova večno skupaj. Mami, meseka bi.”
[/quote]Pa imaš pravo dozo tablet al je prešvoh terapija…
Dobiš napade samo ko jas pridem ali imaš konstantno psihične težave?
Pa nahrani že tega svojega sončka da ne poslušamo tvoje obupane citate 🙂
Aja bo treba rit dvignit…to pa ne bo šlo dokler bom jas tu….
me veseli, da i z menoj lepšaš tvoj depresiven dan 😉
Pa imaš pravo dozo tablet al je prešvoh terapija…
Dobiš napade samo ko jas pridem ali imaš konstantno psihične težave?
Pa nahrani že tega svojega sončka da ne poslušamo tvoje obupane citate 🙂
Aja bo treba rit dvignit…to pa ne bo šlo dokler bom jas tu….
me veseli, da i z menoj lepšaš tvoj depresiven dan 😉
[/quote]
“Mami, zakaj si kar naprej na računalniku? Jaz že dve uri nisem nič jedel. Mami, zanemarjaš me, meseka bi.”
Kje pa so te stavbe? Kje so te tvoje stavbe, ki jih ti neklimatizirano in garaško ustvarjaš in kuriš kalorije na njih? Ti, ki nisi len in rabiš deset kil mesa dnevno, da funkcioniraš? Boš prišel še k nam cesto asfaltirat? Kje je kaj narejenega po tolikih vaših pokurjenih kalorijah? Kje so te vaše bosanske stavbe?
[/quote]
Jaz ne živim v neki vukoj*ebini, kjer ste 100 let za leseno žlico in nimate asfaltiranih cest. 🙂 V LJ se skoz gradi. Med drugim pa mesa ne pojem veliko, sploh ne farmskega. Če imaš z lopato vred 60 kg kot “ena baba”, jasno, da od tebe ne bi bilo koristi, kar se tiče fizičnega delovnega učinka, tudi spolnega verjetno ne. 🙂
Jaz ne živim v neki vukoj*ebini, kjer ste 100 let za leseno žlico in nimate asfaltiranih cest. 🙂 V LJ se skoz gradi. Med drugim pa mesa ne pojem veliko, sploh ne farmskega. Če imaš z lopato vred 60 kg kot “ena baba”, jasno, da od tebe ne bi bilo koristi, kar se tiče fizičnega delovnega učinka, tudi spolnega verjetno ne. 🙂
[/quote]
In kaj ste novega zgradili v Ljubljani, vi, bosančerosi, ki imate z lopatami vred orenk kilažo, pa še spolno aktivni ste, ker se ne zmatrate dovolj na šihtu? Kaj ste vi zgradili z vašimi kalorijami?
In tudi delavcem bi se prepovedalo samo za službeno malico. Pač jim pade storilnost, ko se preobjejo. Saj alkohola pit tudi ne smejo, ko so na šihtu. Včasih so ga pa lahko. Še naši predniki so imeli pregovor, da moraš za fizično delo bit pijan ali pa neumen. Zdaj si pa lahko samo še neumen, ker se alko več ne tolerira. Časi se pač spreminjajo.
In tudi delavcem bi se prepovedalo samo za službeno malico. Pač jim pade storilnost, ko se preobjejo. Saj alkohola pit tudi ne smejo, ko so na šihtu. Včasih so ga pa lahko. Še naši predniki so imeli pregovor, da moraš za fizično delo bit pijan ali pa neumen. Zdaj si pa lahko samo še neumen, ker se alko več ne tolerira. Časi se pač spreminjajo.
[/quote]
Ne bo držalo. Primerjava fizični delavec in vodilni. Več zavaljenih je vodilnih. Na kosilu ziher ne jejo solatke in pijejo vode. Se ve, da se še vedno največje kupčije sklepajo v gostilnah. Ampak njihove storilnosti ni potrebe meriti, a ne? Tudi mali brko je uvajal diete, pa se mu ni najbolje izšlo. Kaj se bo pa siromak preobjedel od paštete in kruha iz predpeke, prosim vas! Tega je že verjetno toliko sit, ampak nima za drugo. A ne vidite kaj si kupujejo za jest? Seveda vidite. Saj si s to plačo ne more privoščiti pojedin za malico, sram vas bodi. Točno se vidi kaj nosijo v vrečkah. A poznate tisto: Lahko je s polno ritjo sr.t?
Pa dober tek!
Ne bo držalo. Primerjava fizični delavec in vodilni. Več zavaljenih je vodilnih. Na kosilu ziher ne jejo solatke in pijejo vode. Se ve, da se še vedno največje kupčije sklepajo v gostilnah. Ampak njihove storilnosti ni potrebe meriti, a ne? Tudi mali brko je uvajal diete, pa se mu ni najbolje izšlo. Kaj se bo pa siromak preobjedel od paštete in kruha iz predpeke, prosim vas! Tega je že verjetno toliko sit, ampak nima za drugo. A ne vidite kaj si kupujejo za jest? Seveda vidite. Saj si s to plačo ne more privoščiti pojedin za malico, sram vas bodi. Točno se vidi kaj nosijo v vrečkah. A poznate tisto: Lahko je s polno ritjo sr.t?
Pa dober tek!
[/quote]Natanko tako.
Naj se avtor blesavega razmišljanja raje vpraša kdaj bo čikačem odvzeta in prepovedana pavza na pavzo za tisti čik. Tu je šele padec produktivnosti zaposlenega
Kaj tako neumnega pa že dolgo nisem prebrala. Kaj ima prehrana s politiko in gospodarstvom? Pozanimaj se kako posli laufajo in zakaj, pa ti garantiram, da nimajo prehranske navade delavcev s tem popolnoma nič.
[/quote]
A potem ti ješ vse od kraja, vsako sranje, ki ga dobiš poceni, se ne oziraš na zdravniška priporočila o prehrani, ker si tako pametna, da veš, da je vse to o prehrani brez veze? Ker si bolj pametna od prehranskih strokovnjakov. Ker si tako inteligentna in genialna monklja, da vse veš več in bolje od vseh? Tako si brihtna, da najbrž na pamet znaš izdrdrat molekule, ki sestavljajo ogljikove hidrate. Veš vse o maščobah, kako vplivajo na celice pod določenimi pogoji?