Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Delikatna tema

Delikatna tema

Ženske, zanima me, če svojemu tipu kaj masirate prostato pr seksu.

Na nekem drugem forumu smo govorili o tem. Jaz sem se dolgo upiral temu, da mi ženska šari tam okoli. Ko pa mi je ena to nardila, me je skoraj razneslo in res je, občutek zna bit božanski in močneje ti pride.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj??!!

No, malo opisuj kako masirati prostato. Kolikor jaz vem, je ta dosegljiva le analno. A en moj kolega pravi, da se jo da tudi zmasirati od zunaj, s pritiskom med jajci in ritjo. Kej takega pa se nikoli nisem probal, ne od zunaj niti od znotraj. Kaj ti je zenska pravzaprav naredila?

Da tako je, pritisne ti nekje med jajci in ritjo…Očitno je bila ekspert in je točno vedela, kaj mora narediti. Občutek je fantastičen. Priporočljivo je, da ženska to dela tik pred izlivom.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Z možem večkrat prakticirava, da mu ližem in nežno masiram prav ta del. Sem ugotovila da ga tako lahko tudi malce prepričam v seks tud ko mu ni glih. Sam pravi da mu je tako fajn da ne more povedat. Verjetno je to tako kot če meni zraven ko mi začne prihajati bradavice grizlja.

Pa še mene zrajca ko vidim da mu ful paše.

je to pritisk na točko, ki prepreči izliv kljub orgazmu in ga nekateri uporabljajo za zaščito pred nosečnostjo?

Tudi jaz mu to delam, ga božam med sexom in pravi, da so super občutki.

To je ena super reč!
Vem za primer, ko je tip imel ful težav z erekcijo in orgazmom, potem je pa na bejbo naletel, ki ga je spravla čez te probleme! In to s preprosto masažo te točke na presredku…
Tipu je z njo prihajalo tudi po trikrat na dan, prej pa po cel mesec nč…
No ))) zdej se je pa na noge postavil )) in podira vse, kar mu pride na pot ))

Moj ne mara, da mu sarim tam okoli – se 🙂

ja kaj pa ona, ki ga je rešila samomora?

je ostala brez njega :))))

Tud moj ni maral, da sem ga “šlatala” okrog ritke. Pa sem ga enkrat, ko sem mu jačka masirala prijela tam vmes in je kar mal zacvilu, pa sem ugotovila, da mu tam paše. Zdaj ga vedno božam tam vmes in res pravi, da mu bolje pride… Očitno je nekaj na tem.

Uživajte, pipa

Moj se tudi upira. Pravi, da se počuti zelo neugodno ob misli, da bi mu kdo “šaril” tam notri… Moram pa priznat, da mogoče tudi jaz nisem še čisto pripravljena na to “šarjenje”. Če ne, bi bila verjetno bolj vstrajna…

To je zanimivo vsake toliko časa, ne pa vsakič!

New Report

Close