Delimano aparat za sladoled
Imamo aparat Kenwood, skoraj enak temu delimanovemu, zadeva je tako tako, posodo zamrzneš, da se shladi in akumulira hlad, potem vanjo vliješ maso in pokriješ s pokrovom, v katerem je mešalo. Sladoled je že v redu, ampak zadeva ne zmrzne čisto, je sicer zelo hladen in skoraj tekoč.
Posoda je prevelika za predal zamrzovalne omare, če nimaš skrinje, je to bolj slaba zadeva. No, tudi po mešanju, bi to posodo lahko še malo dal v skrinjo, v zamrzovalno omaro ga lahko stlačiš postrani, na dno, če vzameš predal ven in namesto predala daš noter posodo – nepraktično.
Bistvo aparata je to, da si doma narediš sladoled brez kemije, oz, da veš kaj sladoled vsebuje. Mi ga imamo, kupili smo ga v Lclercu za 30 eur že ene 3 leta nazaj in smo sladoled delali točno 3x. Sam sladoled iz aparata meni sicer ni dober, enkrat sem naredila tudi limonin sorbet ki je bil pa ful dober, pa kakšen frozen jogurt bi bil tudi sigurno fajn, samo se moram spravit narest. Niti nisem ljubitelj mrzlih zadevščin, ker me rado boli grlo, kupili smo ga na izrecno željo moža, pa itak sem mu že takrat rekla da ga ne bo uporabljal in ga res ne.