Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek delimano-izkušnje prosim

delimano-izkušnje prosim

Pozdravljeni,razmišljam o nakupu delimano posod,rada bi samo slišala kakšno resnično mnenje,na reklamah je zmeraj vse oh in sploh super….pa v resnici?

Moja izkušnja je izredno slaba: vse se lovi na to posodo, imam vok, vsa je rjava. skratka tudi takrat, ko dam kar fajn količino olja. Sem jo pa kupila v sparu, kjer bi naj baje imeli neko drugo linijo delimana.

Jaz jo skratka poskušam reklamirati, ker je dejansko zanič.

hmmm…. jaz kakšne 10 dni uporabljam eno njihovo ponev-keramično in sem zadovoljna…

mi imamo vok, manjšo ponev, ponev za palačinke in lonček za mleko
in smo ZELOOO zadovoljni
razmišljamo da bi kupili še žar ponev

za creativo nepr.: morda imaš premočan ogenj oz. gretje
jaz vedno delam na steklokeramični na št. 5 in je super, se nikoli ne zažge, nikoli ne primer, palačinke vedno pečemo brez dodatnega olja (par kapljic dam kar v maso) in so super

tudi okus hrane je boljši iz keramične posode

avtorici predlagam, da si kupi kakšno manjšo ponev najprej in bo videla, če bo zadovoljna

Potem je možno da ni ista posoda v trgovinah in posoda kupljena na delimanovi spletni strani?Ali pa je res pomembo,na kakšni vročini se kuha,baje ne priporočajo za indukcijo.Hvala vsem za mnenja

Tudi jaz imam ponev, žar ponev in vok, pa je ne bi zamenjala za nič. Pečem in kuham brez olja ali res malo, pa se mi še nikoli ni nič prijelo.
Priporočam !

Odsvetujem! Vse se prime, hitro se kruši premaz. Pa delam na zelo blagi temperaturi.

Delimano ni za indukcijo, ker ni magnetna in se ti zato sploh ne segreje. Kupili, pa smo lahko dali naprej. Sicer je prijateljica zadovoljna s to posodo.

Kupila v šparu in tudi nezadovoljna.Vse se prime, tako da brez maščobe ni teorije pečt.

Tudi nezadovoljna – kupila za darilo in zase. Oboje bom reklamirala (je bilo nerodno, ko sem izvedela, da darilo ni OK), TAKOJ ko najdem račun 🙁
Prijema se gor. Ročaj ni več isti.

Kupila v Merecator centru. Imam jo za žar, vok, za palačinke in še eno večjo, pa sem z vsemi super zadovoljna. Po enem letu uporabe so kot nove. Ni se ne kruši, nič ne spreminja barve, delam na vseh mogočih temperaturah. Tako da me zgornji komentarji zelo presenečajo…..

Jaz imam tisto za palačinke. Nočem več nobene druge. Prej je bila peka palačink muka. Zdaj pa veselje.

tudi sama sem jo kupila (vok) par dni nazaj v tušu, kjer imajo akcijo od takrat kuham samo še v tej posodi, fulll sem zadovoljna z njo, nič se mi ni prijelo, palačinke brez olja smo pekli ravno danes.. razlika je tudi v tem da se full hitro segreje, hitreje se skuha vsaj jaz sem navdušena nad njo in vem da bom še kaj kupila:)

New Report

Close