Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delimano smoothie clarity maker

Delimano smoothie clarity maker

Ga ima mogoče kdo? Je v redu zadeva?

Že spet reklama?

Ne, ni reklama…Rada bi si kupila nekaj takega, pa sem danes videla tega…pa ne bi rada kupla kr nekaj…samo me zanima mnenje od koga, ki ga ima…hvala

nikoli več kupila Delimano, naj bo karkoli!

Vse pokrovke spo se mi razbile ob nedolžnem trku, posoda je taka, da bog pomagi, vsa pikasta, da jo bom vso stran vrgla, kar še nisem.

V glavnem sranje od piskrov!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odsvetujem nakup!

Delimano tudi pri meni nima več vstopa v stanovanje.

enako tudi pri meni

posoda se na robovih kruši, pokrovke se razbijejo….

ma jaz imam njihovo posodo in sem ful zadovoljna…ne vem no…v pomivalnem jo ne perem ampak samo na roke z mrzlo vodo…in je čist ok…ne vem no…

kaj pa ta smoothie maker?

Smoothie maker sem imel jaz pa ni vreden niti četrtino tistega kar plačaš po 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižanju. Že pri novem se je vse zatikalo. Če CE norma ne bi veljala samo za varnost izdelka ampak tudi za kvaliteto, ni šans da bi prišlo skozi. Enkrat je počil eden od zob na kozarcu in je v maker prišla voda in skurila nek element. Nikoli več ne gledam spletnih strani ki ponujajo 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižane izdelke. Kitajska roba najnižje kvalitete ki je narejena tako da boš kmalu kupil novo stvar in prinesel denar….komu drugemu kot zopet kitajcu, ker boš verjetno spet iskal najcenejši izdelek. In ko te nekoč sreča pamet, spoznaš da si v resnici kupil najdražji izdelek ker boš v 5 letih zamenjal 3 aparate in že gledal kateri bo 4.
Imena na takem izdelku si ne bi mogla privoščit nobena firma ker bi lahko kmalu zaprla vrata. Smothie maker ni firma ampak samo ime izdelka. Na aparatu ne obstaja znak ali napis ki kaže kdo je proizvajalec. Najdeš edino precej poznani Made in China. In potem naslednje leto v trgovini ni več smothie makerja in pride nov izdelek, za katerega ugotoviš da je bil zopet nova potegavščina iz dežele China.

v sparovi reklami vidim imajo mešalnik smoothie od znamke Severin za 30€. S to znamko imam pozitivne izkušnje-vsaj kar se kruhomata tiče.

Zelo zadovoljni, imamo ga tudi v službi in ga vsi uporabljamo. Doma si otroka, ko prideta iz šole, sama naredita smuti. Pri nas na ta način pojemo precej več sadja kot prej.

Ne kopijte!! Del za smoothije se zatika. Sem nesla zamenjat in je s ta novim enako

Tisti, ki je prvi prišel na tržišče in je bil peklensko drago oglaševan na tv…. no, tega imam, pa sem zadovoljna. So znižani zadnje čase, skoraj polovica cene kar sem jaz plačala, tako da ni več tako nedostopno drag

New Report

Close