Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Delitev pavšala

Delitev pavšala

Pozdravljeni,

z možem imava postavljeno prikolico v fkk kampu blizu Poreča in sicer je prikolica postavljena 50m stran od morja in 20m stran od wc-ja.
Kamp je zelo čist in urejen, ker pa so letos močno povečali ceno pavšala iščeva mlado družino z največ dvema otrokoma, da delimo prikolico in tako ceno pavšala.
Delili bi približno takole:
vsak pol cene
in recimo: v maju bi mi bili dol, v juniju vi, v juliju mi in v avgustu vi, v septembru pa vsak polovico, ali pa po želji, odvisno kako imate dopuste. Midva se prilagajava.
Imava zelo urejeno prcelo, v tendah, nov baldahin, igrišče za otroke poleg prikolice, zelo urejeno kuhinjo, itd…..

Cena pavšala je 1800 eur, torej 900 euro za družino.
Vam ni potrebno ničesar več vlagati v parcelo ali ureditev, mogoče kako igračko ali pa bazenček za otročke ( če so manjši ), edini pogoj ki pa ga postavljava pa je, da se na prikolico in na stvari pazi, da se jih ne uničuje, to pa mislim, da ni preveč.

Vsi interesenti, oglasite se preko maila, pa se pomenimo kaj več.

sandra s.

Sandra, tole me je pa kar zamikalo. Samo za fkk se nekako ne bi mogla odločiti.
Sicer pa, naj ti zaželim en lep dan, pa verjetno že šibate na morje, kaj!

Špela

ps.

Napiši kak mail, kako ti kaj gre na onem drugem področju

Špela,
kar se tiče fkk, bi mogla probat, ni noben bau bau, in ko ti enkrat zleze pod kožo, si človek ne predstavlja več, da bi šel na ˝normalno˝ plažo.

Mail pa dobiš.

Lepe praznike ti želim,

Sandra S.

Ali lahko vprašam v katerem kampu ste?
Hvala!

Kamp ISTRA v Funtani ( med Porečom in Vrsarjem ) , poznaš?

Iščemo pošteno in urejeno družinico ali par (brez živali) za delitev prikolice in stroška pavšala v Novigradu na urejeni, senčni parceli z vsem udobjem, klimatizirana prikolica. Info izklučno na: [email protected]

Hoj Mi bi kr bili za ..mail [email protected]

New Report

Close