Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Delitev premoženja

Delitev premoženja

Zanima me sledeče z možem sva se ločila sporazumno z tem da ga jaz izplačam, 9 let sva bila poročena živela pri mojih starših stanovanje sva si naredila skupaj na podstrešju in nekaj prizidala lastnik je v bistvu moj oče jaz pa sem lastnica tega samo1/4 ki sem podedovala po materi ostalo je lastnik oče, ker pa sem brezposelna ga pa tudi ne morem izplačati sedaj pa mi grozi z tožbo da bo tožil še očeta ne vem kaj ima še on s tem?
Hvala za odgovor

Spoštovani,

glede na to, da je vlagal v hišo, katere lastnik je vaš oče, mora na povračilo vlaganj tožiti vašega očeta kot lastnika hiše.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Delala sva res skupaj ampak ni pa bil on nikoli zaposlen da bi imel reden prihodek v bistvu sem imela plačo samo jaz takrat on je financiral zelo zelo malo ali skoraj nič.

Hvala

Spoštovani,

v takem primeru je njegov delež ustrezno zmanjšan.

Za več informacij se obrnite na odvetnika po lastni izbiri.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close