Delitev teles…
Poiskala sem ljubimca… Brez obveznosti je rekel… In vendar? Je možno deliti samo telo? Bilo je lepo, čutila sem njegovo nežnost in začutila dobrega človeka. Vendar le takrat. Ko mi je odprl vrata. Ljubljenje… Lepota nekega trenutka… Kaj ni to en izmed najbolj intimnih trenutkov, ki jih deliš z nekim človekom? V to dejanje sem dala vso svoje telo… In dala sem nekaj več. Delček sebe, ki je v tem človeku lahko čutil nekaj dobrega, strastnega, prijetnega. Delček svoje duše. Topline v odnosu do drugega človeka, ki ni samo mimoidoča oseba. Ni samo človek, ki pred mano v vrsti spregovori z blagajničarko. Ni samo človek, ki me obišče službeno. Niti prijatelj, ki pride na obisk… Ne, človek je, s katerim sva delila telo in prelepe občutke ljubljenja. Nisem zaljubljena. Nisem zahtevala odprtih vrat. Le priprta. Zahtevala sem toliko preveč. Ljubimčevo telo je bilo samo telo. Brez kompliciranja, brez postavljanja pogojev, brez obremenjevanja, kako pogosto… Ja, bilo je samo telo. Vse ostalo je kompliciranje. Zavedala sem se tega dogovora, ustna pogodba seže samo do sem… Je to mogoče, dati samo telo? Potem odideš, zapreš vrata in se ne oziraš več. Jaz ne zmorem…
Hm…odvisno koliko čustev vložiš v odnos…ali v afero, nisi napisala.
Če si se šla afero, boš izgubila bitko z vestjo, posledično pa tudi vse tisto zares pomembno v življenju, na kar si med skakanjem čez plot pozabila…
Znašla si se v vrtincu čustev, ljubezni, laži in pretvarjanja in to se opazi tudi navzven. Če dejansko verjameš da je afera brez obveznosti, potem si naivna…vedno pridejo obveznosti, pa čeprav šele takrat, ko je treba poravnati račune…ki so navadno zelo visoki.
Če pa si šla zgolj v odnos brez obeznosti, pa nisi vezana…potem pa, kaj se sekiraš, si se pač zaljubila…bo minilo z naslednjim… :))))
Za afero gre seveda…zato naj bi bil odnos brez obveznosti. Ampak kot si rekel, vedno je treba poravnati račune… Kar bom izgubila med skakanjem čez plot…pred tem je druga plat…že dorečena…že razčiščena. Samo prave moči še ni za konec… Ampak nočem govorit o tem. Gre za to, da se znajdeš v vpletenosti čustev, četudi ne takoj same zaljubljenosti. Ni to rešitev, ne…
razumem to, da ne zmoreš … ne razumem pa to, da se dogovoriš za seks … kar tako, brez čustev. prideš, se poseksaš in greš. problemi nastopijo kasneje. ampak meni še vseeno ta začetek nekako ne potegne. malce zategla pač, na tem področju.
aha … torej si sklenila ‘ustno pogodbo’ (ma tale izraz mi je tako tehničen) in hkrati v žepu držala figo. jp … račun je prišel… samo nisi si še priznala, da si zaljubljena… a sem pregroba če rečem, da si želela manipulirat, na koncu si pa takratko potegnila ti?
zakaj si mislila, da se bo spremenil zaradi tebe? saj sta ja dogovorila pogoje.
V bistvu, imaš odprti dve zgodbi… Eno, o kateri nočeš govorit in drugo, ki se še niti ni prav začela…
Samo kot prijateljski nasvet, a nebi bilo najbolj prav predvsem zate in ljudi okrog tebe, da dokončaš eno zgodbo tako kot treba in potem začneš z novo tako kot treba?
Verjetno bi potem tudi to novo zgodbo lepše in bolj pravilno začela, če bi bila stara zaključena. Predvsem bi pa bila bolj odkrita do tega, novega ljubimca in mu že v štartu pokazala kaj čutiš.
In ja, marsikdo lahko gre v posteljo samo zaradi seksa in ko oddide pusti dogodek za sabo. In to predvsem lahko naredi moški.
Ne vem, mačkonka, ampak taka ženska, ki pristane na hitri seks brez obveznosti je ponavadi za moškega zgolj le to in je ne ceni za kaj več kot to. Zanj si najbrž…samo afera.
Naslednjič pa se le bolj potrudi. Zaradi sebe.
Hvala tudi za tvoje mnenje flashgordon. Dejansko je res tako, da me zaradi tega nima za ceneno… Samo želi nekaj, česar nima dovolj… Pod svojimi pogoji, vzameš ali pustiš, torej z odprtimi kartami. Pravim samo, da kljub temu, da sem tudi jaz iskala to, česar nimam, pripravljena vzeti tako, kot je bilo rečeno, tako nisem zmogla…
Ne, ženska tega ne zmore (razen poklicno ajd), zrela ženska gre v posteljo z moškim samo s čustvi in njena narava si obeta od te postelje več, obeta si čustveno (vsaj) podporo, pogovor, čeprav je mogoče razumsko predelala da bo zmogla in na začetku res izgleda tako…