Deliva si vse – razen mojega ljubimca
Hehe…sta pametna…Kaj pa ubogi otroci, medtem, ko se vlačita naokrog z drugimi partnerji? So srečni?
https://www.youtube.com/watch?v=Gevc1nfR_KY
[/quote]
Otroci rabijo srečne starše, ne pa mučenikov.
Lep dokaz da denar in “uspešnost” ne more kupiti zdrave pameti. Zgodba za bruhat, po drugi strani pa žalostno.
[/quote]
tudi jaz se nekako strinjam s tem – kao vse za denar, ki je v prvem planu… čustev, odnosov tega pa nihče očitno ne upošteva… kao za dnar in materialno bomo že vse podredili, četudi lažejo, se pretvarjajo, lažejo otrokom… ne vem no, res žalostno – kot bi se dva v paru za denar prodala, ne samo sama sebe , ampak celo družino
tudi jaz se nekako strinjam s tem – kao vse za denar, ki je v prvem planu… čustev, odnosov tega pa nihče očitno ne upošteva… kao za dnar in materialno bomo že vse podredili, četudi lažejo, se pretvarjajo, lažejo otrokom… ne vem no, res žalostno – kot bi se dva v paru za denar prodala, ne samo sama sebe , ampak celo družino
[/quote]
saj piše, da se ji gre samo za pohoto. do 60 leta ima še čas da se znori, potem se ji bo pa prikazala Marija in bo vsako nedeljo pri maši visela.