Della Spina optika – kakšna je kvaliteta?
jih že 5 let in so še vedno taka, kot so bila.
Tudi sin jih nosi že 6 let (od osmega leta), zlomil jih je le enkrat, ko se je vsedel na njih. Zlomil se je pa pant, ne okvir ali steklo.
Steklo je itak plastično-čeprav ima močno dioptrijo. Že samo zaradi njihovih zaposlenih se je vredno odločiti za njih. Super prijazni in ustrežljivi. In nizke, popolnoma dostopne cene, za katero trdim, da ni na račun kvalitete.
Cene okvirjev in stekel niso tako navite, kot jih potem s 1000% marzo prodajajo optiki!
Mi se obicajno zapeljemo na izlet v Bosno in tam nabavimo ocala, optik pravi, da je vecina okvirjev kitajskih, stekla pa italijanska, da vsi tam nabavljajo stekla, njegiva cena je 3x nizja kot pri nas v lokalni optiki, pa racunaj, da ni velik kupec stekel in da tudi on na steklu nekaj zasluzi. Tako da jaz na te nase cene ne oadam vec ze dolgo casa.
Sin si je kupil ocala v Della Spina, nekje konec korone, torej jih ima ze 2 leti, ce ne vec, zelo zadovoljen, zdaj pravi, da bo sel po se ena, da ima mal za menjat in za rezervo. Takrat je vzel neka boljsa stekla in se tista magnetna soncna stekla, placal 150€.
Nobena samopromocija ni.
Sem pozavbila napisat da v času korone so bili edini, ki so bili pripravljeni sinu narediti pregled. Ima močno dipotrijo in mora vsako leto na pregled. Takrat je svet dve leti stal, če se spomnite. Drugi niti telefona niso dvigovali, kaj šele pregledov delali!
Poslali so dovolilnico za prehod iz Štajerske v Ljubljano-zaradi zdravstvenih razlogov. Po tej gesti sem pa sploh vedla, da očal nikoli ne kupim kje drugje kot pri njih.
Avtorica, če imaš dioptirjo določeno, si nna spletni strani izberi okvirje in po pošti dobiš očala s stekli na brezplačen tedenski preizkus. Čeprav jaz sem si jih izbirala v poslovalnici, ampak na koncu sem dejansko vzela tista, ki mi jih je predlagal-ko te pogleda, ve, kateri okvirji so za tvoj obraz.
Moj si je lani očala izbral in naročil preko spleta. Prezadovoljen.