Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Delnica d.o.o.

Delnica d.o.o.

Lepo pozdravljeni!

V podjetju Delnica d.o.o., iz Tržaške ceste 2 v Ljubljani, bi se rada zaposlila. Morda kdo pozna to podjetje in mi lahko kaj več pove o njem? Ponujajo delo v njihovi podružnici, kjer bi bila osem ur in sprejemala stranke. Ker strank seveda ni toliko, bi med tem časom klicala ljudi iz delniške knjige (ali res obstaja javen dokument o vseh delničarjih, z naslovi in telefonskimi številkami?) in jih vabila da se ogalsijo v “našem” podjetju in oplemenitijo svoje vrednostne paprije. Plača bruto je 500 EUR. Sprva bi bila zaposlena za en mesec, potem pa pol leta in nato morda nedoločen čas. Ker nisem iz te stroke, me je skrbelo, da temu delu ne bom kos. V podjetju mi zagotavljajo, da me bodo vsega kar potrebujem za delo naučili na štiri dnevnem uvajanju. Kaj menite o tem?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pozdravljeni!

SO eni večjih v SLO, imajo ogromno podružnic in obvladajo posel. To delo kar bi počeli vi res ni nič posebnega in se lahko naučite hitro. Verjetno bi samo posredovali pri nakupu in prodaji delnic, kar predstavlja izpolnjevanje obrazcev. Za svetovanje pa potrebujete daljši čas in se ni mogoče naučiti v štirih dneh. Pozanimajte se kako je z licenco, de ne boste delali kaj nezakonitega. Telefonsko prodajo se pa tudi ne morete naučiti na hitro, če tega še niste počeli. Vse je pa mogoče, samo potreben je čas.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Lep pozdrav še enkrat!

Hvala za hiter odgovor. Vsaka informacija pride še kako prav.

Imam pa še eno vprašanje…

Ker res nimam pojma kako in kam in kaj, me zanima, kje in kako se pozanimam o licenci in v bistvu….za kakšno licenco sploh gre? Je to licenca za poslovanje z vrednostnimi papirji?

Še enkrat hvala in lep prihajajoč vikend.

Kar se tiče poslovanja z vrednostnimi papirji različne licence izdaja Agencina za trg z vrednostnimi pairji. Morda potrebujete licenco za borznega posrednika? Vprašanje kako delo boste opravljali, morda jo ne potrebujete.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Kolikor vem, je zajamcena minimalna placa 522 evrov.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Tudi sama sem na tem,da se zaposlim pri njih.Ali je mogoče,da je fiksna plača tako nizka?mi lahko kdo kaj več pove o tem?
hvala

ja je možno, celo manj se lahko zgodi.
Moje sodelavka je bila tam zaposlena, to ni služba v kateri boste zadovoljni, vedeti je treba,da niso casi ko bi se veliko trgovalo in prodajalo- na borzi.
na vasem mestu bi iskal drugi resitev, ce obstaja kaj boljsega.

Veliko srece pri iskanju

Ja,sem se še malo pozanima o vsem tem in prišla do groznih ugotovitev.Tako da misel na to službo dokončno odpade.

Delo ni nič posebnega. Zavedaj pa se, da gre za kratkoročno zaposlitev, saj ti je verjetno ne bodo podaljšali.

Sem zaposlena pri njih 5 mesecev. zaenkrat zadovoljna, delam 8 ur na dan, strank je dovolj, kliče studio iz Ljubljane. osnovna plača je res 600 bruto, toda če si priden lahko zaslužiš preceh z stimulacijo. Plačajo tudi potne stroške, malico…..
to je to

Podobno kot v filmu Boiler Room :), le da tu trgujejo s pravimi delnicami.
Potem se polaga izpit za brokerja.
Zelo dober film na to temo je tudi Wall Street.

nobeden ki dela v tej firmi ni zadovoljen,tako da se čudim da gospa ki dela tukaj že 5 mesecev je…..plača je odvisna od posameznika….to pomeni 450 eur-redno delo +potni stroški in malica…če nimaš potnih stroškov ti je plača lahko 500 eur….
nimajo nobenega odnosa do zaposlenih…psihično maltretiranje….vsak teden se spomnejo kaj novega…ni lepo tukaj delat…v taki krizi kot je sedaj…še najbolj težijo za klice….katastrofa….

in nikoli se ne dela 8 ur na dan….zahtevajo vedno več,nadur ne plačujejo in jih ne moremo koristit za dopust,zahtevajo pa da jih delamo….plus to da so še vsake 14 dni ob sobotah predavanja po 6-7 ur…ki jih ne plačajo…

Hm….no ja,

sama sem pač malo bolj pridna pa zaslužim med 800-1000 in jih dobim plačane.. Izobraževanja so res na 14 dni v Lj, s tem da pač ne greš vedno, pa je.Zaenkrat še ni bilo “mučenja” :)..LP

Haloooooo,
ga. mag.evanaaaa ali ti veš kakšna je razlika med kilometrina in OD?
Očitno je da niš pojma. Drugač ne boš pisala takšne neumnosti.

v skladu s svojim imenom….

se strinjam

se strinjam[/quote]

S čim se strinjaš? Kdo piše o kilometrini?

Tudi mene so klicali in imam jutri razgovor v mariboru. Ampak zdaj res nevem kaj naj naredim. V ljubljano se mi res ni za vozit vsak vikend pa še malega otroka imam. Kriza

@rtaj, raje mi kak email pošlji, če bi rada delala podobno delo za normalen denar. Lp

1 - Prvi

evaana, močno dvomim da v teh časih recesije zaslužite toliko. no morda pa, ker zdaj vsi panično prodajajo že tako nič vredne delnice.(tipično slovensko), ko so drage jih kupujejo…no jaz kot bivša zaposlena nimam nič lepega za povedat o tej firmi, plača, odnos nadrejenih, neprofesionalnost,mnogokrat kršenje zakona o delovnih razmerjih itd.

Zdravo,
jutri imam razgovor v podjetju delnica, po poklicu sem ekonomski tehnik, vendar sem brez izkušenj v tem poklicu, pa me zanima, če mi lahko kdo pove, ali kdo pozna to podjetje, ker sem malo v dvomih, glede na to, kar sem do zdaj prebrala na forumu, sploh kar se tiče plače.

veselka? a si se zaposlila tam? kako je? jaz imam tudi v kratkem razgovor in me zanima kako in kaj?

Ta služba morda pomeni klicanje strank in ponujanje delnic za nakup?

Stara sem nekaj čez 50, sem bila tam zaposlena eno leto in pol. Najhujša služba, kar sem jih imela do sedaj.

New Report

Close