Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Delnica d.o.o.

Delnica d.o.o.

debi,
ja tud jaz imam že čez 30 let–delovne dobe, pa sem že probala kar nekaj kar se tiče odnosov nadrejenih in odnosov na delovnem mestu- v tem primeru s strankami- če si prilagodljiv in zraven še profesionalen in skušaš biti vljuden do vseh v kolektivu te sprejmejo medse in se lahko tudi vsega naučiš, seveda je pa za to treba vzeti v zakup izobraževanje in narediti kakšen izpit- tu pa seveda brez truda ne gre, za vse, ki ste mlajši – splače se potruditi in nekje začeti, vsekakor vas pa nikjer ne čaka samo najboljše,
splača se potruditi,
saj gre…
pa srečno!
debi

brok
ja tud jaz imam že čez 30 let–delovne dobe, pa sem že probala kar nekaj kar se tiče odnosov nadrejenih in odnosov na delovnem mestu- v tem primeru s strankami- če si prilagodljiv in zraven še profesionalen in skušaš biti vljuden do vseh v kolektivu te sprejmejo medse in se lahko tudi vsega naučiš, seveda je pa za to treba vzeti v zakup izobraževanje in narediti kakšen izpit- tu pa seveda brez truda ne gre, za vse, ki ste mlajši – splače se potruditi in nekje začeti, vsekakor vas pa nikjer ne čaka samo najboljše,
splača se potruditi,
saj gre…
pa srečno!
brok

Pozdravljeni
že nekaj časa je od tedaj ko se je pisalo o firmi delnica d.o.o.
Zdaj mene tam čaka možnost zaposlitve. Ali se je kaj spremenilo ?
Morda kdo ve se je plača sorazmerno času zvišala ?
Koliko pa je ljudi v tem telefonskem studiu , je mir ali šunder celih 8 h ?

Hvala za vsak odgovor. A veš ..

ČIM DALJ OD NJIH.. !!!!

Alo

A se da dobit še kakšna informacija za delo v pisarni? Kakšna plača in kakšno delo?

Plače so se kar precej zvišale, že sama osnova je kar precej nad minimalno plačo, potem je dodatek še promet, potni stroški in malica. Delovnik je 8 urni, stranke, ti kliče studio.Če si deloven, se tudi sam malo potrudiš lahko zaslušiž kar krepko čet 1.000,00 eur.Plače so redne, regres je……za trenutne razmere na trgu delovne sile, je kar dobra služba…………..(nikoli se ne “pretegneš”:)

lp

Kakšno je pa stanje sedaj?zaposlujejo samo za krajši urnik..

Živjo
hja…tkole bom rekla…glede na to da kar se tiče pisanja po forumih ne dam prou veliko na to kaj se kje piše in kako mnenje imajo nekateri o določenih zadevah… no…tokrat me je to mal preveč teplo :O
sm bivša zaposlena v delnici in sicer za kratek čas…od 20.9.11 do 18.11.11 ki je bil zadni dan in nato sm dala odpoved. delnica d.o.o. mi še danes ni izplačala minimalne plače ki mi po zakonu pripada, nisem prejela niti plačilne liste, danes pa sem izvedela da smo določeni ki smo z delom tam prenehali (pač zastonj danes nben ne dela, saj jaz ne ker nism dobrodelna organizacija) še vedno prijavljeni kot zaposleni v delnici!
celotno zadevo v zvezi z plačilom plače ki mi pripada, z vsemi papirji, ki jih nikoli nismo videli in še in še ureja pooblaščeni odvetnik, ker žal mora imeti g.nasser na inšpekciji in na davčni veze ker uradne prijave tam niso obrodile sadov! zadeva se sedaj rešuje prek odvetnika, danes pa posredujemo še to da od dela nismo bilo odjavleni!
vsem svetujem, ČIM DLJE OD NJIH! če vas zanima dogajanje na borzah, pejte drugam v drugo borzno hišo! sam ne v delnico k vs bojo nategnil!

GLEDE NA TO DA NISEM EDINA KI SO JO OGULJOFALI, POZNAM ŠE OSEBNO 4 DRUGE PRIMERE, KATERE SMO SKUPAJ V ISTEM ČASU DELALI POD KRINKO DRUGE FIRME VENDAR POD ISTIM OKRILJEM VODSTVA, VEM O ČEM GOVORIM!
delo je bilo sprva vredu in plačilo je tudi bilo3 MESECE POLOVIČKA , KER SO NAM UVAJANJE IN NEVEM KAJ VSE ODŠTELI, DOPUSTE, KER SMO PAČ PRIČELI V POLETJU DELAT,KO SMO ŽE IMELI DOPUST PLAČAN-vendar se je to hitro spremenilo in zraven osnovne plače 500,00, ni bilo regresa in plačanega dopusta! so pričeli s sistemom če nisi naredil zahtevanega plačila za kritje stroškov KAR SEVEDA NI BILO NIKOLI IN NIKDAR VEČ KOT 2000,00 PO POSLOVALNICI-vseh poslovalnic in seveda dobička 4000,00 NA MESEC da ni bilo plačila ali pa po obrokih. Glede na to da je bil vedno preliv in pokriti stroški je le počasi prišlo do zamika zadnje 4 mesece je bilo vsak mesec preko dovolj denarja za plače, katerih pa seveda ni bilo. Ostale smo brez plačila 2 zadnjih plač, ker smo naivno podpisali sporazumno pogodbo o odpovedi. Denarja pa še do danes ni bilo, 2 meseca smo s sodelvkamii delali dobesedno zastonj! Zato vam vsem svetujem ne samo čim dalje vstran vse kar se tiče enakih priimkov in imen kot so mag.S.C. in N.Z. niti ne idite NA RAZGOVOR-ker vas bodo nategnili DOBESEDNO! V KOLIKOR IMAJO PRI VSEH TAKO TAKTIKO DA NE PLAČAJO ZADNJIH PLAČ SI LAHKO DAJO DOVOLJ V ŽEP ZA NJIHOV LUKSUZ.TO BI BILO TREBA DOBESEDNO UKINIT IN TAKIM GOLJUFOM STOPIT NA PRSTE, IMAJO SAME NEKE SLAMNATE FIRME ……ZAVODE IN NEVEM KAJ, ROKE VSTRAN, SAME SMO BILE NAIVNE IN SMO PODPISALI, PREDEN SMO DOBILI PLAČILO KATERO NAM PRIPADA-ZATO VAM RESNIČNO SVETUJEM, KDOR IMA KAJ BOLJ PAMETNEGA KOT DRUGIM ZASTONJ DELAT, NAJ NE HODI,

Sem zaposlena v podjetju Delnica že nekaj let. Vsakega 15. v mesecu imam (zaenkrat še) nakazilo plače na moj TRR račun, s povračilom malice in potnih stroškov. Res je, da še čakamo na regres, a kar se plače tiče, zaenkrat vse “štima”.

Vem pa tudi, da bivše sodelavke resnično niso prejele nakazila za zadnji mesec…. Danes berem, da celo za dva… Zakaj ne stopijo skupaj in vse skupaj prijavijo? Kolikor mi je znano, sta prijavili samo 2, ostale pa ne…. Se motim? Upam, da se!!!
Sicer pa, tudi če se zadeva prijavi kamorkoli pač že, je v RS tako ali tako brezsmiselno, saj je naša zakonodaja taaakooo zeeeeloo počasna, da…. Od tega pa se ne da plačati položnic in kruha, a ne? Zato vsem bivšim sodelavkam iz srca zaželim: čimprej naj se vam nasmehne sreča pri novi- boljši zaposlitvi, v poklicu, ki ste si ga izbrale ob vpisu v šolo!

Vsem nam, ki pa smo zaenkrat še zaposleni, pa upam, da bomo še nekaj časa:) Delo, ki ga opravljamo nikakor ni težko, še manj fizično utrujajoče (hvala bogu ob meni ne teče tekoči trak), če pa si oseba, kateri delo s strankami leži, pa še toliko bolje. Sama v tem delu -zaenkrat še!! prav nič ne trpim!

Lep in sončen 1.maj vsem skupaj!!!!

Tudi jaz nisem ne direktor in ne direktorca, čeprav, če se še spomnite, nam je na zadnjem sestanku bila ponujena tudi ta funkcija:)!
Strinjam se z vsem zgoraj napisanim Najaeve, in vse to sem vam hotela razložiti v svojem prvem “pogovoru”. Če pa nekdo bere samo med vrsticami, pa je to… na žalost… njegov problem!
Še enkrat vam vsem želim lep dan in da čimprej pridete do svojega!!!! denarja!
V pomoč: Upoštevajte nasvet Najeve!!!!!

Prvo kot prvo, meni osebno podjetje ni dolžno nič, no polovico regresa in vem, da ga bom dobila:)………..
Na obljubah ne moreš živet, kaj vse so že meni obljubili. Žal delovno razmerje temelji na pogodbah in zakonih……………..

Stanje na trgu dela, je žal takšno, da si ne morem privoščiti, da dam sama odpoved in ostanem doma………………..delam za minimalno plačo in dodatki……….Če bom pa našla kaj boljšega “hvala bogu”:)………..

Tista, ki je pisala zgornji komentar, je nikoli ne bi zaposlila ne v Delnici , ne kje drugje.

Če že javno objavljaš komentarje, daj saj malo slovnice uporabljati in tvori stavke, da se bodo lahko prebrali, da bomo razumeli kaj in kako………….da se naredi kakšna napaka O.K., samo zgornji komentar je pa res neberljiv……….

Uf, še dobro, da sem šla mal brskat po netu za tole Delnico …

Delnica d.o.o., podjetje, ki odpušča zaposlene na nepošten način, za nagrado ne dobijo 1, 2, 3….. plače, ni regresa, ni odpravnin……………….

Vsem svetujem da gredo čim dalje vstran, kadar bodo slišali za tole ali podobno podjetje, kjer so lastniki, ustanovitelji, direktorji in tako naprej vpisani kot n.z. in mag.s.c. ker imajo sama tajkunska podjetja za skrivanje denarja po vrhu pa še poštenega človeka izkoriščajo, mu ne plačajo in ponežujejo. In to je resnica nič drugega kaj pišejo tisti ki so še verjetno sami direktorji, samo da bi pomili situacijo!!!!!!

resnica še je vedno prišla na dan!

Ves čas sem zagovarjala podjetje, se na polno razdajala, ustvarjala dobiček. Sedaj sem sama ostala brez plač, ostalih dodatkov, regresov, odpravnin……………………….Kljub vsem ponižanju po tolkih letih, sem bila pripravljena na dialog, nek pameten dogovor za vse…………..In kaj sem doživela, kot , da sploh nisem obstajala…………………Življenje gre naprej, sama si bom uredila tako, kot bo meni odgovarjalo……………..Nepošteni že plačujejo kazen……………………

Danes 29.1.2013 sem zasledila, da so imeli na straneh Zavoda za zaposlovanje razpisanih 5 delovnih mest administratorja s poskusnim delom možnost zaposlitve za nedoločen čas! in sicer podjetje oz. ZAVOD ZA SPLOSNO SOCIALNO VARSTVO, s sedežem podjetja na istem naslovu bivše direktorice V….na ,Bledu, delovno mesto kjer se bo izvajalo pa na Tržaški 2, Lj, kjer je bila Delnica d.o.o., seveda pod drugim vodstvom, jaja eno revo so nastavili kot kontaktno osebo gospo S.K. katera se mi že sedaj smili, ker iz ozadja pa bodo vodili “ZAVOD ZA SPLOŠNO IN SOCIALNO VARSTVO” enake osebe, sami si pač več ne upajo, ker imajo preveč masla , po dve urah grem ponovno na strani Zavoda za zaposlovanje in vidim da so objavo za prosto delovno mesto umaknili. Vsi ki ste to prebrali- vam svetujem ne nasedajte in ne dajate barabam možnosti da pod krinko nadaljujejo pokvarjene igrce. kontakt naveden je bil enak mail kot je bil v času mojega kadrovanja Sitibla……………………mislim da sem vam dovolj povedala, in upam da se ne odzovete tudi će vas Zavod za zaposlovanje prisili, da se morate udeležit vabila na razgovor za delovno mesto, povejte kaj se tam dogaja, da ne boste zastonj delali za druge, ker samo to in nič drugo se vam bo zgodilo, v kolikor greste tja in boste dobile možnost zaposlitve,
jaz še zdaj čakam na moja plačila katera so mi še dolžni, čudežno izginjajo vse sledi in ovadbe proti njim……………………….sicer pa v naši državi nimamo kaj drugo za pričakovat…..sploh v teh časih! lp

Hvala za opozorilo, sem pravkar razmišljala, da napišem vlogo za zaposlitev. Kaj na ZRSZ pa nič ne preverjajo, kdo daje potrebo za zaposlitev?

Razočarana a se ti ne zdi škoda časa, da ga porabiš za nekoga, ki ni vreden besed, ZAVOD ZA SPLOSNO SOCIALNO VARSTVO, s sedežem podjetja na istem naslovu bivše direktorice V….na ,Bledu,
sploh ne deluje, še to jaja eno revo so nastavili kot kontaktno osebo gospo S.K., če misliš našo bivšo sodelavko ni to to, kukar vem je šla svojo pot in ustvarila firmo s sodelavko N.B in tudi kontakt ni pravi ima 070 🙂 .
Barbika in Naser se zdravita, naš denar porabljata, škoda pa razmišljat za nazaj, ker denarja ne bomo dobili, poglej od kdaj so blokirani, saj tudi naše tožbe ne morejo realizirat zaradi blokad
Če me pokliče S.K(naša bivša sodelavka) ali N.B. grem k njima takoj delat, vsaj vem, da bomo dobili kar nam pripada.
Razočarana želim ti veliko sreče, ne zgubljaj časa za zgube, ljudje bodo pravi čas ugotovili kdaj se umaknit od nepoštenega delodajalca-
Lp

V vednost vsem, ki se želite nasankati in delati zastonj, to je bilo na stranek zavoda za zaposlovanje, svetujem vsem ne hodite in ne porabite svojega dragocenega časa za take barabe!

SREDNJA STROKOVNA ALI SPLOŠNA IZOBRAZBA
ADMINISTRATOR – M/Ž ; SPLOŠNA ADMINISTRATIVNA DELA
Podjetje / organizacija:
ZAVOD ZA SPLOŠNO SOCIALNO VARSTVO
Valvasorjeva ulica 16 , 4260 BLED
KOLAR SONJA, 031/633-044, [email protected]
Prijave do: 2013-02-18 01:00:00 +0100
Področje dela:
SREDNJA STROKOVNA ALI SPLOŠNA IZOBRAZBA
Delovni čas:
polni delovni čas
Pogoji/Opombe:
PROŠNJE POSLATI NA NASLOV : TRŽAŠKA 2, 1000 LJUBLJANA
Plačilo: ni podatka
Poskusna doba:
Oblika zaposlitve: Nedoločen čas
Referenčna številka: GU53676
Prenesi v
Facebook Delicious Digg Furl Newsvine Reddit Technorati
Ključne besede

Filtriraj regijo
Goriška (39)
Podravska (123)
Obalno-kraška (57)
Zasavska (13)
EU (2)
Koroška (19)
Jugovzhodna Slovenija (53)
Savinjska (90)
Spodnje posavska (27)
Pomurska (24)
Osrednjeslovenska (353)
Celotna Slovenija (15)
Notranjsko-kraška (19)
Tujina (15)
Gorenjska (65)
Vse regije (914)
Iščemo sodelavce
©2009, Skupina Aktiva, vse pravice pridržane Aktiva HRM d.o.o.
Ljubljanska cesta 12f
1236 Trzin
Slovenija
t: (01) 560 31 00
f: (01) 560 31 27
e: [email protected]

tooor zverina nimaš prav

Meni se S.k. odkar sem ostala brez službe “skrivala”, pa je bila ves čas na istem kot mi ali kako je že pravila je delala zastojn…………ne mene no………….tisti Zavod je pa od SC…………….so kar vsi ostali naveza…………………….jaz bom svoj denar iztržila na takšen ali drugačen način………………

Ali kdo ve če še delajo, to vem da subjekt še posluje. ogoče samo v LJ

Naserček je delnice menjal za čevlje 🙂 prodaja v Mb
Mogoče bo dal možnost vsem bivšim zaposlenim da delajo,eni pa da iztržijo denar na takšen in drugačen način…..najabdia daj idi, boš dobila čevle
anitaasa
kolikor mi je znano ni več Delnice nikjer, imajo NB in SK pisarno v Lj in svojo firmo (carice) 🙂

miskica123 od kje ti informacija, da Naser prodaja čevlje?

Kar si rekla o Delnici ni res … Delnica še vedno obstaja, je pa res, da so vsi TRR blokirani[/url].
[img]http://shrani.si/f/r/cG/2RTOW6r4/poslovneenote.png[/img]
Na njihovi spletni strani je objavljena številka 0590 / 59 110, za katero pa google pravi, da pripada podjetju Vrednost Invest[/url], ki je OBZ pri GBD BPD. Obe podjetji (Vrednost Invest in Delnica) imata poslovno enoto na Tržaški 2 v Ljubljani. Za drugo številko 031 / 633 – 044 pa je že ana-nana razočarana objavila komu pripada (nekaj odgovorov višje). Očitno so eni in isti ljudje samo preimenovali podjetje Delnica v Vrednost Invest in nadaljujejo z zavajanjem strank.

New Report

Close