Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute delnice Krke

delnice Krke

Imam nekaj delnic Krke in vsakič, ko pogledam tečaj je slabše. Se mi jih splača prodati zdaj ali naj še počakam?
Kam je najbolje vložiti denar?

tudi mene je zadnje čase začelo stiskati. Je možno, da vse propade, ali tako daleč ne more iti?

tut jaz jih imam, po mojem ene najbolsih slo delnic. ne prodajajte, rajsi se kej kupite po mojem bojo pred zimo okoli 110
lp

Jaz jih jutri kupim ti pa mi pred zimo daš za delnico 95eur . Ostalo je tvoje.(razlika do 110eur)
A sva zmenjena?

velja :), pa vsaj za 100000 jih kupi

Še ena pametna ki deli nasvete brez karkšnekoli osnove…

Ok, jaz ti jih prodam v decembru celo za 94, denar imam pripravljen, ti mi izdaj bančno garancijo, pa ti nakažem denar še danes…

lepi. zakaj bi jih kupoval decembra od tebe po 94 ce jih mam danes po 85,v ruku parih dni pa se ceneje. sicer pa ne vem zakaj lajas, kubancica je vpasala za mnenje in jaz sem ji svojga napisu. ocitno ga ti ne mores zato pa sam neki nabijas.

lp

Obstaja tudi možnost da jih boš lahko decembra kupoval še ceneje!
Ravno to ti je hotel povedat!

Mogoče spet nabijam in lajam, toda nikakor ne uspem kupiti delnic krke ceneje od 85, kot si napovedal.

mogoce jih bos lahko pa cez par dni, vprasanje je blo prodat al drzat, tisto je bil le odgovor tebi.
da slisimo tvoje predloge kaj je zdajle vredno kupit ozirima kdaj bi bil cas za nakup kaksne delnice.

Saj jaz bi jih rad kupil ceneje kot 85. Kot si svetoval sem čakal, pa se teh delnic ne dobi po tvoji ceni…

Razlika med nama je ta, da se jaz ne pretvarjam, da vem kam bodo šle delnice – če bi to vedel verjemi da me ne bi bilo tukaj.

Srednjeročno (5 plus let) so delnice vsekakor za kupiti, če pa misliš da rabiš denar prej, pa so trenutno depoziti najbolj primerni

vids kako se da lepo povedat kaj mislis

Sem počakal še par dni, pa tistih delnic pod 85 ni nikjer za dobiti – te lahko držim za besedo im mi jih prodaš ti ?

S svojimi napovedmi si zaenkrat zadel 0 od 2.

priblizno toliko ko jaz vse tiste ki jih bodo prodajali po 110

Pozdravljeni. Spet ena brezvezna debata o delnicah Krke, ki je v primeru da bi le te rastle ne bi bilo. Krka je stabilna firma, kar smo si vsi – tudi vi, ki ste delničarji Krke, lahko prebrali v biltenu, ki nam je bil poslan. Ni kaj – svetevna borza pada in tako tudi vse ostale delnice. Tudi meni je žal da jih nisem prodala ko so bile nekaj čez 120. In to nas delničarje boli – navajeni smo, da smo z rastjo delnic občutili neko finančno varnost. Najboljša tolažba in najbolj realen občutek je ta, da pač primerjamo gibanje vrednosti Krke z nekaterimi našimi dobrimi družbami in mogoče še s kakšno svetovno. Da pa čudežne rasti ne bo, se lahko z gotovosstjo trdi že ob poslušanju reklam za vlaganja pri Triglavu in še nekaterih, ki garantirajo samo polovico. V tistih dobrih časih je zadeva letela v nebo! In kam vložiti denar, ki bi ga iztržili od prodaje delnic Krke?
Kaj več pa si preberite v starejšik člankih o Krki.
Nasvidenje pri 150.

lepi. si kupoval včeraj?

Da, poskušal sem, vendar pa moje naročilo po 84,9 ni šlo skozi – tak je pač trg…

a kdo sledi krkine delnice? kakšno ceno imajo zdaj,če bi jih kupovali? hvala za odgovor.lp siromak 🙂

mojdenar.com – tam je tečaj ves čas na vpogled in se vsako minuto spreminja. Danes so malo padle…do sedaj.

Danes ob koncu trgovanja 70,10€.
Po moje bodo še padale. Jaz jih čakam na 60€.

lpl

Lp L

Jaz krke ne kupujem, se mi zdi malo pretvegano kupovati posamezno delnico, zato raje kupim kakšen slovenski ID, imajo v portfelju več delnic, večina jih ima tudi Krko. Pa še nekaj diskonta imajo. V bodoče bodo to vzajemni skladi. Po malo že kupujem.

Ja, bo kar zanimivo gledati ta forum čez nekaj časa, že sedaj je prav zanimiv, če pogledaš npr. v poletne mesece,…
Sicer je pa ta rdeči oktober in zgleda tudi rdeči november nekaj takega kar se dogaja na 100 let,.. in čez 2 leti bomo imeli spet nove bogatine, tisti ki imajo j.. in seveda denar, da sedaj kupujejo.
Benzin je tudi na ravni l. 2005, sedaj naj se poceni še kruh in mleko! Bomo videli, kdo bo junak – sosed ali kdo drug.

Obstaja tudi možnost da jih boš lahko decembra kupoval še ceneje!
Ravno to ti je hotel povedat![/quote]

Kje si zdaj lepotečna a mi jih odkupiš po 95?
Se hecam jih nimam!

A je možno na borzi kupiti samo nekaj delnic??
Tko za kakih par 100 €?

je možno, seveda. lahko tudi eno. seveda pa boš borzni hiši plačala neko miniimalno provizijo, ki bo ob manjšem nakupu lahko relativno velika

New Report

Close