delnice Krke
Saj jaz bi jih rad kupil ceneje kot 85. Kot si svetoval sem čakal, pa se teh delnic ne dobi po tvoji ceni…
Razlika med nama je ta, da se jaz ne pretvarjam, da vem kam bodo šle delnice – če bi to vedel verjemi da me ne bi bilo tukaj.
Srednjeročno (5 plus let) so delnice vsekakor za kupiti, če pa misliš da rabiš denar prej, pa so trenutno depoziti najbolj primerni
Pozdravljeni. Spet ena brezvezna debata o delnicah Krke, ki je v primeru da bi le te rastle ne bi bilo. Krka je stabilna firma, kar smo si vsi – tudi vi, ki ste delničarji Krke, lahko prebrali v biltenu, ki nam je bil poslan. Ni kaj – svetevna borza pada in tako tudi vse ostale delnice. Tudi meni je žal da jih nisem prodala ko so bile nekaj čez 120. In to nas delničarje boli – navajeni smo, da smo z rastjo delnic občutili neko finančno varnost. Najboljša tolažba in najbolj realen občutek je ta, da pač primerjamo gibanje vrednosti Krke z nekaterimi našimi dobrimi družbami in mogoče še s kakšno svetovno. Da pa čudežne rasti ne bo, se lahko z gotovosstjo trdi že ob poslušanju reklam za vlaganja pri Triglavu in še nekaterih, ki garantirajo samo polovico. V tistih dobrih časih je zadeva letela v nebo! In kam vložiti denar, ki bi ga iztržili od prodaje delnic Krke?
Kaj več pa si preberite v starejšik člankih o Krki.
Nasvidenje pri 150.
Ja, bo kar zanimivo gledati ta forum čez nekaj časa, že sedaj je prav zanimiv, če pogledaš npr. v poletne mesece,…
Sicer je pa ta rdeči oktober in zgleda tudi rdeči november nekaj takega kar se dogaja na 100 let,.. in čez 2 leti bomo imeli spet nove bogatine, tisti ki imajo j.. in seveda denar, da sedaj kupujejo.
Benzin je tudi na ravni l. 2005, sedaj naj se poceni še kruh in mleko! Bomo videli, kdo bo junak – sosed ali kdo drug.