Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute delnice kupiti?

delnice kupiti?

Kupila bi nekaj malega delnic, zdaj ko so poceni. A ne vem, če prav razmišljam.- Zdaj so poceni, nekaj kupim, pa bomo videli, kaj bo čez leta.
ali se splača, ali moja kmečka pamet ne deluje dobro? hvala

dobro deluje.kupi.

Pravilno razmišljaš. Čez leta bodo veliko več vredne. Ne kupi pa vseh na enkrat, ampak raje mesečno, ker bodo morda delnice še ceneje.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Hvala za odgovor.Zdaj pa mi moja pamet ne zna povedati,kam naj se obrnem. Kam npr. naj grem kupit Krkine delnice? Pa ali so stroški pri tem nakupu? A veste, da ne bom kupila za 500 eur delnic, pa bom imela 50 eur stroškov. A sploh se da tako malo kupit? Joj, res sem laik.

Na borzno hišo. Tam bod vse povedali.

Jaz bi še počakal. Ni še konec!

imamo kar nekaj v delnicah in to je vse kar imamo, poleg mesečnih plač.
Zadnje dni me grabi panika. Prodamo delnice in dobimo vsaj nekaj kar je še ostalo ali naj potrpežljivo čakamo? Želimo si, da bi čez leto, dve postavili kakšno montažno hiško.
Kaj bo s temi delnicami, bo propadlo čisto do nule ali se bo vsaj čez kakšno leto spet začelo dvigovati?
Se tepemo po glavi, ker nismo že januarja prodali, ko je bilo še vsaj nekaj, pa se nam je zdelo, da smo ogromnooo zgubili v primerjavi z lanskim septembrom.

Kdo bi to vedu???

Pravijo, da se sedaj ne prodaja, ampak kupuje..

Ubogi tisti, ki bi včeraj poslušal nasvet naj kupi in naredil 10% minusa v 2 dneh.

A noben od vas ne premore tud trohice pameti?..Že več kot leto dni vsi “vele”borzniki , finančniki in podbni trobezlajo, kako se naj samo kupuje..saj je “ravno zdaj pravi čas”….Mal pomislite kateri borznik je lani svetoval…prodajte in spokajte svoj denar.Prej ali slej bo zabave konec. Vsi so samo modrovali.v stilu ..če se malo zaguga navzdol..bo pa potem bol navzgor vse vrglo.. Za borznike zanimiva zabava..malo sem malo tja…In svetujejo ..bol ko pada bol kupujte.. A je kakšen Gantar pred pol leta kupval..ko je dober padal ..pa pol čez mesec..ko je še bol padel ..pa je še mal kupu..pol čez dva mesca še bolj pade..pa še več kup..zdej ko pa vse kar grmi v prepad..zdej pa kar z karjolo ven delnice voz..sej so tok pucen, da se zdej pa gutov splača…
Mal se okol sebe ozrite.. Še pred dvema mescema so v Bruslu ocenjeval , da bo gospodarska rast 2%, pred 48 urami so govoril še o več kot 1%, danes samo še 0,2% rasti..pa vsi vejo..da plozajo neumnosti.. Pa da ne bom predoug.
Jest sem se dal edino nategent pri “Merkurju”in pri “Grave”.rentno žeivljensko zavarovanje 15 let..Sem že dal vlogo za prekinitev in izplačilo..
Ostali pa lepo sanjajte…

se strinjam, življensko je res samo za bedake…

Pa še vedno ni konec.

Jaz bom kupoval šele ko bo nekaj mesecev konstantno raslo. Šele takrat lahko govorimo o spremembi trenda.
Vse drugo je lahko le lovljenje padajočih nožev in velik riziko. Lahko vam rata in kupite ravno na dnu ampak riziko je prevelik tako da bom jaz kupil šele ko bo čez 15% v plusu vse!

se strinjam, življensko je res samo za bedake…[/quote]

Jaz imam življensko zavarovanje zato da zavarujem moje otroke pred izgubo dohodka če se mi kaj zgodi in ne zato da bi varčeval!

Če pa ima kdo življensko zavarovanje da varčuje potem se strinjam z zgornjim stavkom. Marsikateri zavarovalni zastopnik tega niti ne ve – v bistvu kaj komu prodaja!

se strinjam, življensko je res samo za bedake…[/quote]

Jaz imam življensko zavarovanje da zavarujem svoje otroke pred izgubo dohodka če se mi kaj zgodi in ne za varčevanje.

Torej hruške niso jabolka.

To je finta zavarovalnih zastopnikov ki vam hočejo prodati življensko zavarovanje zaradi varčevanja. Varčevanje s polico življenskega zavarovanja se izplača precej manj kot direktno varčevanje v skladih. Od vsake mesečne premije gre en % za zavarovanje – torej ne gre vsa premija v varčevanje kakor pri direktnem varčevanju v sklade.

Najboljša naložba je relativno dobro živeti. Vsi najvišji funkcionarji zatrjujejo, da ni panike, da je kriza mimo in blablabla, tečaji pa še kar padajo. V tej džungli pa nekateri dobro služijo, saj tečaji nihajo dnevno tudi 10%. Služijo pa na račun tistih, ki jih grabi panika in prodajajo za vsak ceno.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close