Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Delnice nam padajo. Se jih splača ven vzet, da ne bo še manj?

Delnice nam padajo. Se jih splača ven vzet, da ne bo še manj?

Imamo delnice pri Ilirike in so zeloooo padle. Se bojimo, da bodo še bolj in se ne bodo več dvignile. Kaj naj jih zdaj ven vzamemo, ko je še nekaj, da ne bo na koncu še nazadnje nič od njih. Je možno da padejo na nič ali skoraj na nič? Kaj menite??

Če bo šlo na nič bo pa šlo pol spet gor. Jaz imam tudi delnice NKMB in Pozavarovalnice Save, pa ne mislim prodat. Pa jih imam kar nekaj. Bom čakala. Če ne bom jaz dočakala bodo pa moji otroci imeli.

Možno je sicer vse.Tudi vrednost delnice 0, če gre podjetje v stečaj.

Ampak zgodovina nas uči, da se je gospodarstvo še vedno pobralo in da so delnice zrasle. Na dolgi rok. Trenutno padajo ravno zato, ker prodajajo tisti, ki “hočejo vsaj kaj dobiti za njih”. Panika dela svoje. Če denarja ne rabiš v roku 3 let, bodi brez skrbi. Pametni gredo sedaj v nakupe.

BTW prav dosti delnic ne moreš imeti, razen če si jih blazno dokupovala po javnih prodajah.

Moja pozicija: držim in dokupujem.

Takoj prodat!!!

PS: Aja, jaz jih kupim, javi se 🙂

Ne prodajaj, zdaj bodo še malo padale, čez eno leto ali dve bodo šle pa gor. Če imaš kaj evrčkov viška jih zdaj kupuj, kupuj…na dolgi rok ali srednji. Na hitro v mesecu ali dva ne boš obogatela.

Absolutno ne prodajaj, DRŽI!!!
Lp

Mi smo prodali (skladi), nesli na NLB in se teh stvari ne bomo šli več….

New Report

Close