Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Delnice, prodati ali čakati?

Delnice, prodati ali čakati?

Pozdravljeni,

še iz časa “certifikatov” razpolagam z nekaj delnicami (KDHP, KDHR, KDIR, NF1N, NF2R in ZTOG). Sem v dilemi, ali čakati ali prodati? Ali kdo bolj spremlja trende in mi lahko svetuje? Sam enkrat na leto preverim tečaje in vsakokrat se držim bolj kislo. Moram poudariti, da vse skupaj danes po vrenostosti ne preseže 2000,00 €, imel sem jih za zlato rezervo….
Bojim pa se, da bo kmalu samo še za kavo.

“Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež!”

A skupaj vemo več, zakaj si ne bi pomagali?
Hvala,

Bor

kmečka družba KDHP IN KDHR prodaj pada že dolgo dobrih obetov ni. Premoženje NFD holdinga kopni, dolgovi naraščajo,… obeta se preoblikovanje NFD1 vendar pozor izstop iz nastalega VS bo prvo leto kaznovan z 20% izstopnimi stroški. KDIR se je že preoblikoval v VS tam je prvo leto izstopna provizija 12% premoženja.

Moje mnenje prodaj vse in naloži v globalne delniške VS, obišči kakšnega finančnega svetovalca da ti izdela portfelj.

Hvala za odgovor, ali priporočate kakšno posredniško hišo?

Žal nimam nobene za priporočat, če jih imaš več v bližini ti naj povedo neto znesek izplačila in se odloči, bolj je pomembno znanje referenta, ki bo tam delal a ti bo znal svetovat za naprej ali bo želel le izvesti transakcijo.

V primeru da ti naložbeni predlog za vnaprej ni všeč, denar raje nakaži na banko in poišči drugje nasvet, pazi se tistih, ki točno vedo kaj je najbolje, pa te sploh ne vprašajo o tveganju, ki si ga lahko privoščiš ali ročnosti tvoje naložbe.

Pa veliko sreče..

New Report

Close