DELNICE
Naletel sem na eno spletno stran, ki je precej ambiciozna in se mi zdi tudi zanimiva.. Trenutno so še v prelaunchu. Podarijo pa vam 2500 delnic njihovega podjetja (z dejanskim sedežem in vsem) po nominalni vrednosti 0,001 funta.. Nameravajo ustvarit virtualni svet v katerem se bomo srečevali z svojimi prijatelji in počeli marsikaj.. Za vsakega prijatelja dobite še dodatne delnice tako, da si jih lahko naberete kar precej.. V planu imajo najprej inworld trgovanje z delnicami potem pa tudi vstop na borzo.. Predvidevajo, da naj bi bila potem delnica vredna 0,58 funta vsaka tak, da bi se dalo kaj zaslužit Zadeva zgleda precej profesionalno in se mi zdi, da so tudi fantje kr resni.. Če si hočeš pogledat al pa registrirat klikni na ta link:Povezava: http://www.me2everyone.com/31374
Za vsakega novega člana, ki ga povabite dobite še dodatnih 5000 delnic!
Ko bojo pa meli čez 10,000 članov boste pa za vsakega novega člana dobili 2500 delnic, po tej meji pa bo vsak nov član dobil 1000 delnic, tak da pohitite Po launchu vas bojo vprašali po vašem naslovu in ostalih podatkih, da vas bodo vnesli v bazo delničarjev.
Sedaj imate super priložnost in promovirate stran dokler še nima dosti članov. Ni pa potrebno ničesar vložiti, kolikor sem jaz razumel… Pogoj pa je starost 16 let!
To je tak na hitro, več si preberite na njihovi strani!!
Po uradnem launchu bodo dodali še loterijo in spletno trgovino kolikor sem razumel..