Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute delno poplačilo hipotekarnega kredita

delno poplačilo hipotekarnega kredita

Aprila letos sem dala vlogo na banko za delno odplačilo kredita a še do danes mi niso pripravili izračuna. Ko že končno pričakujem njihov odgovor, kdaj in kam nakazati denar, se zopet spomnijo, da mi še manjka kakšen papirček, ki ga moram kao prinesti od svojega delodajalca.

Prosim vas za nasvet, Kam naj se obrnem po pomoč, da bom zadevo speljala do konca. Polno kapo jih že imam!!!

Zakaj pa daješ vloge in to? Lepo plačaj na račun na katerega plačuješ vsak mesec obrok, pa bo…

aprila letos??? pa saj nisi resna…
Sploh je pa delno poplačilo tvoja pravica, ne pa usluga banke..

Če dovolite, da vas ignorirajo, vam še do drugega aprila ne bodo pripravili izračuna.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Imam občutek, da morda pa le niste imeli popolnoma resnega namena vrniti nekaj kredita, samo zdaj ko stiska pa joj in so drugi krivi. Malo v hecu ampak nekaj je očitno tudi na tem.

Imela namen in to čisto resno!!! Denar od dedovanja vsak mesec vežem na drugi banki in sicer nekaj obresti dobim, vendar to ni to??

Hvala vam za odgovore!

Kaj pa potem banka naredi? Baje da mora narediti nek odplačilni izračun in ga tudi zaračuna, pa nov anuitetni izračun. Saj me to nič ne moti ampak kako potem reagirati naprej, ko bodo dobili denar nakazan. Treba je še vedeti, da to veliko stvari potegne za sabo. Treba je zmanjšat obrok, pa papirje uredit….
Mam slab občutek, da če banka niti izračuna ni sposobna naredit, kako bo potem šele ostalo goro papirjen.
Kaj naj se obrnem na vodjo ali na koga??
Al kar nakažem denar pa se bodo zbudli al kaj?

Prosim za pomoč, mnenja??

Nakaži.

Nam lahko zaupaš ime te banke ?

New Report

Close