Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo ali Dnevnik

Delo ali Dnevnik

Razmišljam, da bi za 14 dni naročila zastonjkarsko verzijo Dela in Dnevnika in se potem odločila za enega. Moj je absolutno proti, ker pravi, da naj si jih 14 dni raje kupujem, da nam ne bodo težili.

Sam jaz bi jim fer povedala, da bi pač probala in da se bom potem za enega odločila in bi verjetno svojo izbiro tudi utemeljila.

ZAKAJ BERETE ENO ALI DRUGO?

Ni tak strošek, da bi morala možu utemeljevati naročnino enega ali durgega.
Tudi 14-dnevna naročnina ne bo pustila takih posledic – nikomur nič ne težijo, samo enkrat te še pisno vprašajo, če bi vendarle naročil. Če ne, konec zgodbe.
Si pa lahko že opazila, če bereš enega in drugega kot občasni kupec, da so na Dnevniku veliko boljši komentarji in članki. Delove kolumne in komentarji so samo še en hvalosplev tistemu, kar očitno naročijo na uredniškem sestanku zjutraj. Tudi sobotna priloga Dela ni več niti senca tiste, ki je bila takrat, ko se politika še ni tako zelo vmešavala v delo novinarjev in preden je nekaj dobrih novinarjev prebeglo. Moje mnenje.

Tudi jaz se strinjam, da Delo ni več tisto kar je bilo.

Je pa zaradi ogromnega formata odličen za čiščenje solate. :))))

Jaz Delo uporabljam le za podlago kakšni nesnagi, ker je preveč politično usmerjen v … in zato mu je tudi očitno padla naklada. Dnevnik pa ja za moje pojme zaenkrat OK časopis.

V tem trenutku brez dvoma Dnevnik!

n

Se strinjam.

Delo ni vec tisto, kar je bilo. Tudi Sobotno Delo je dalec od tistega kvalitetnega casopisa, ki je bil pred leti. me je pa Dnevnik presenetil, sploh s svojo sobotno prilogo, ki je pohvale vredna.
Odlocitev o izbiri je pa seveda tvoja.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Dnevnik ni samo vsebinsko privlačnejši in kakovostnejši od Dela, ampak je tudi oblikovno osvežen in zato bralcu še prijaznejši. Moje mnenje, seveda.

Meni je Dnevnik BIL včasih kar všeč. Zdaj pa se spremenil v eno samo komunsitično trobilo. Povsod zaslediš take žolčne komentarje da te kar zaslabi. Pa motijo me kar naprej eni bombabastični naslovi, potem pa se izkaže, da vse skupaj ni nič. Meni je Dnevnik danes to, kar mi je bil Delo včasih. Dnevnik je trenutno zelo mimo. Zato pa morajo tako bombastično kar naprej in raziskovalni novinarji, ki iščejo dlako v jajcu, da le speljujeo pozornost iz napak levice. Dnevnika že lep čas ne kupim, ker vidim na internetu, kaj nudi. En levo strankarski drekec pekec.Veliko raje kupim Delo, ki je stvaren, umirjen, realen časopis!!!

Predvidevam, da v Delu z največjim užitkom prebiraš kolumne našega zunanjega ministra.

Dnevnik je že od nekdaj komunistično in levičarsko trobilo – zdaj se je res profiliral do te mere, da če si kot bralec tako usmerjen, veš, kateri časopis moraš kupovati in ni nobenega problema.
Delo je pa popolnoma zmedeno, iz dneva v dan slabše. Ne levo ne desno – nič.Čas bi že bil, da se odločijo, kaj bodo.

Delo, najprej, ker mi je všeč format, manjši časopisi mi že na pogled delujejo rumeno. Dokaj uravnoteženo poročanje, odlična Sobotna priloga in avtomobilska priloga, književni listi, znanost, dovolj športa.
Dnevnika ne berem.

Oboje se da brati na internetu, nima smisla, da plačuješ naročnino.

Definitivno Dnevnik.
Delo je tretjerazredno populistično vladno trobilo. Skrajno desničarsko požegnano direkt z Vatikana.

Sovraštvo načenja zdravje.

tudi mi smo pred pol leta šaltali iz sobotnega dela na sobotni dnevnik

mož je novinar….že ve zakaj…

jaz uspem brat samo na wcjiu, kar mi pač pride pod roke…;-)

Mi imamo Delo 16 let in spremljamo, kako se vsebinsko siromaši in obrača po vetru. Žalostno, včasih je ta časnik nekaj predstavljal. V zadnjih par letih se je naklada skoraj prepolovila. Le zakaj? Nismo ne levi ne desni, ampak imamo občutek, da nas nekdo, ve se kdo, pelje žejne čez vodo.Zraven pa močno vleče na desno uzdo.

Zdaj me lahko naderete, zakaj ga potem še naročamo. Ker naš pridni raznašalec Jože pride z Delom v naše rovte najkasneje ob 4.30 zjutraj, razen če je snega do riti. Takrat eno uro zamudi. Dnevnik bi dobivali sredi dne. Žal …

DNEVNIK…smo naročeni že ogromno let,in do sedaj zelo zadovoljni.

Lp

Škoda, ker ni več Slovenca. Bi se stvar uravnotežila.

Dnevnik.

ja definitivno dnevnik, delo odkar je JAnša šef je samo dol šlo,
in prav je tako in tudi vidi se da jim je ful prodaja padla.
Jaz hočem časopis, kjer bo vse neodvisno pisalo in potem bom sama potegnila zaključke.
ZATO BEREMO MI MLADINO IN DNEVNIK.

New Report

Close