Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek delo dijakov in študentov na Petrolu

delo dijakov in študentov na Petrolu

Hej upam da ne zamerite vendar vseno vas bom vprašal kakšne so možnosti za delo študenta na bencinskem servisu sprašujem v primeru enega sina ,ki je študent in bi rad nekaj zaslužil v primeru 2 sina ,ki pa je dijak in bi prakso ,ki jo morajo narediti prav tako opravljal na bencinskem servisu Zanima me kakšne so predvsem možnosti za dijaško prakso po Petrolih kakšni so delovnoi pogoji kaj morajo dijaki kaj delati Kako je glede zaščite pri delu delovnih oblačil za dijake in kkao za študente Je dijaška praksa na petrolu kaj plačana

hvala za odgovore lp

Preprosto.

izobrazba ni važna, če starš dela na Petrolu dobi dijak/študent/s.p. delo, drugače težko.

Mimo grede, sam sem se javil za minimalca z diplomo pa so me zavrnili…..toliko o izobrazbi.

-------------------------------------- "The greatest gift of life is friendship, and I have received it." [url=http://shrsl.com/?~93n6]Kupi poceni iz tujine brez davka[/url]

z lepa ne prideš not će nimaš veze in poznanstva. Od prjatelce hči je po ne vem kakšnih vezah dobila za pucat šipe na petrolu in še to samo za 14 dni ker je baje tok študentov in dijakov in da se malo razvrstijo. Pa s tem da jim je petrol plačal samo evro na uro ostalo so pa napitnine. Lej poklici v njihovo kadrovsko službo pa ti bodo vse razložili. Vem pa da moraš bit star vsaj 18 let

New Report

Close