Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Delo in Ime rože

Delo in Ime rože

Ste imeli pač več sreče. Upam, da vam je prišla prav.

Ja, meni je prisla zelo prav. Pravzaprav bomo narocili kar vse. Sem namrec velika bibliofilka. Studiram slovenscino in bibliotekarstvo in sem cist zasvojena s knjigami :))
Upam, da boste imeli pri ostalih knjigah kaj vec srece.
LP

No, prijatelji kot narocniki so jo dobili ze v soboto…

Mislim, da akcija NI nateg, ker konec koncev NIHCE NIKOGAR ne sili, da mora te knjige imet – je pa dobra marketinska poteza za vecjo prodajo Dela in dobra stvar za ljubitelje knjig – sama osebno jih MORAM imeti na polici, ker gre res za klasike, od starsev jih pa ne bom ‘kradla’… 🙂 Niso tako lepe itd, pa saj je pomembna VSEBINA!!!

Tisti, ki niste uspeli dobiti knjige, pa bi jo radi imeli, se res zapeljite do Kranja, saj ni tako dalec, ce ste seveda iz okolice Lj.

Kolikor vem, so ponekod dobili bistveno vec izvodov Dela brez knjig, drugje pa enako st. knjig in enako st. Dela.
Tko, da razna ugibanja o tem (nekje sem zasledila), da so pa trafikantke ‘kradle’ knjige zase, po mojem NE drzijo.

Ne pravim, da so jih kradli, le določeno število izvodov Dela in knjige so spravili pod pult za svoje sodelavce ali prijatelje. To je dejstvo, saj so to naredili pred mojimi očmi in še pred veliko drugimi, ki smo čakali v vrsti, da odprejo trafiko.

no, jih ti ne bi, ce bi te kdo prosil? :))

New Report

Close