Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo Mercator

Delo Mercator

Pozdravljeni

Zanima me ali je kdo tukaj ko dela v Mercatorju ali mi lahko poveste kako je delat tam, kaksna je placa, delovni pogoji ?

Hvala

Beži stran.

Beži,beži urno kot noge te neso!

A tako slabo je al kako, mogoče je katere tukaj, da tm dela ?

vpršaaj se zakaj so vsak mesec isti oglasi.

Meee zakaj pa je ne menjajo. Samo od sebe je težko, ampak kaj pa šefi nad njo rečejo. Delavca danes težko dobiš, da dela. Šefi bi bili vsi, ampak ona verjetno ne. Jaz bi jo že zdavnaj nagnal. Vzdušje v kolektivu je danes važno, ne pa neki šef, zaradi katerega se bojite v službo. Nagnat jo …..

Mislite na Mercator Tabor?

Samo vstran od Mercatorja. So pridni zaposleni nimaš kaj, a včasih slišim, kot stranka vsega po malem. Delikatesa HM Tabor, kjer kupujem kaos od kaosa. Stare klobase, roki pretečeni, umazano…Vodje sicer ne poznam, a koliko opažam nima interesa to spravit v red. Ampak rad zahajam k vam, sicer se delikatese izogibam in rajši kupim narezane salame

Ja, HM Tabor

V Hm Tabor odnos šefica katastrofa. Pravi zmaj. Že, ko sem začela delat bi njen pogled ubijal in ona zaseda delovno mesto na svežih oddelkih. Sem rajši odšla, drugi ostali in trpijo in jo prenašajo dan za dnem. Menjat bi jo že zdavnaj morali. Kje je vodstvo

???Mercator

Odgovor na objavo uporabnika
Vilid, 12.03.2022 ob 20:04

???Mercator

Stari, ti si pravi Vilid?

Da, Vilid HM Tabor.

Hmm🤔

Minister, čudne stvari, a ne. Še sonce, ko sije je dotična slabe volje. Nima odnosa ne do nas delavcev, kaj šele do vodij. Vedno grozi, kako bo odšla. Zlata ribica bi ji že zdavnaj izpolnila željo.

Zaradi nje sem prosila za premestitev, zdaj uživam v drugi trgovini, daleč od nje i njenih histeričnih izpadov…

Pa, kje v Mercatorju je takšno histerično govno, da si šla drugam. Hm Tabor…

In kako je ime tej histericni babnici.

Hipemarket Mercator,  Ulica Eve Lovše, Maribor.

Najbolj me moti, da ima polovica vozičkov zvito tisto stvar, rogelj,  katerega potisneš v režo, da vrne žeton za voziček.

Hodiš po vsem parkirišču v kleti in preverjaš  kje lahko odložiš voziček, da ti vrne žeton. Pa bi bilo potrebno le kladivo in nekaj dobre volje, da se zravnajo tisti roglji.

Blagajne obupno počasne, Krivi niso zaposleni, sistem je počasen. Preden natisne račun mine cela večnost.

Drugače pohvalim prijazne zaposlene v mesariji in pri ribah. Z drugimi ne komuniciram, saj samo vzamem s polic kadar nakupujem.

Delaš veliko več kot te plačajo. Delaš sobote, dopoldne, popoldne za minimalca. Vse to bi še sprejela, nisem pa prenašala svoje vodje oddelka. Ve, da nima nič v glavi in je to želela prekrivati s svojimi ego izpadi. Žal je s tem pokazala še več. Bo že držalo, ni pomembno kje delaš ampak s kom. Meni so odnosi pomembnejši.

Odvisno, res je s kom delaš. Jaz delam v Taboru in lahko samo rečem, da naša, ki naj bi vodila sveži program je utrgana v glavo. Ne dela nič, cele dneve presedi v pisarni in od tam komandira. Žalostno koliko bolj sposobnih od nje…Če ni po njenem vsi trpimo, celo vodja HM.

Redna sem stranka in kupujem samo v HM mercator Tabor, …mi je najboljjj všeč in so vsi prijazni…oddelek delikatese zelo urejen, punce prijazne, … zelo zadovoljna stranka…

Delavke prijazne, njihova vodja pravi zmaj.

Kadarkoli grem v naš domači Merkator, vidim utrujene, naveličane, prav izmozgane obraze. Vem, da so nekatere še dokaj mlade, a izgledajo starejše. Se mi zdi, da je vse skupaj še slabše kot v Sparu in Hofru.

Jaz delam v HM Tabor in vidim kaj se dogaja. Vodja delikatese in vodja svežih non stop v pisarni. 7 ur…oddelek je prepuščen sam sebi. Res je punce ne smejo na malico, dokler ni vse urejeno. One vodje pa non stop v pisarni, ali na ciku. Delavke vse poštimajo, vodje pa dobijo pohvale.Res se mi smilijo. Če si z njimi si ok, če nisi si najebal.

New Report

Close