Delo Mercator
Samo vstran od Mercatorja. So pridni zaposleni nimaš kaj, a včasih slišim, kot stranka vsega po malem. Delikatesa HM Tabor, kjer kupujem kaos od kaosa. Stare klobase, roki pretečeni, umazano…Vodje sicer ne poznam, a koliko opažam nima interesa to spravit v red. Ampak rad zahajam k vam, sicer se delikatese izogibam in rajši kupim narezane salame
Hipemarket Mercator, Ulica Eve Lovše, Maribor.
Najbolj me moti, da ima polovica vozičkov zvito tisto stvar, rogelj, katerega potisneš v režo, da vrne žeton za voziček.
Hodiš po vsem parkirišču v kleti in preverjaš kje lahko odložiš voziček, da ti vrne žeton. Pa bi bilo potrebno le kladivo in nekaj dobre volje, da se zravnajo tisti roglji.
Blagajne obupno počasne, Krivi niso zaposleni, sistem je počasen. Preden natisne račun mine cela večnost.
Drugače pohvalim prijazne zaposlene v mesariji in pri ribah. Z drugimi ne komuniciram, saj samo vzamem s polic kadar nakupujem.
Delaš veliko več kot te plačajo. Delaš sobote, dopoldne, popoldne za minimalca. Vse to bi še sprejela, nisem pa prenašala svoje vodje oddelka. Ve, da nima nič v glavi in je to želela prekrivati s svojimi ego izpadi. Žal je s tem pokazala še več. Bo že držalo, ni pomembno kje delaš ampak s kom. Meni so odnosi pomembnejši.
Jaz delam v HM Tabor in vidim kaj se dogaja. Vodja delikatese in vodja svežih non stop v pisarni. 7 ur…oddelek je prepuščen sam sebi. Res je punce ne smejo na malico, dokler ni vse urejeno. One vodje pa non stop v pisarni, ali na ciku. Delavke vse poštimajo, vodje pa dobijo pohvale.Res se mi smilijo. Če si z njimi si ok, če nisi si najebal.