Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo Mercator

Delo Mercator

Ne vem,…ne poznam vodje, v jutranjih urah kupujem, vedno sta dve punci  na oddelku, in vse pohvale,

Ne vem, ne poznam vodje, kupujem v dopoldanskem času, in sta vedno  dve punci na oddelku,

Vrtnica, saj je ne moreš spoznat, ker oddelek vodi iz pisarne.

Beži daleč stran!!!

Cili kam naj grem. Službo rabim, da preživim. Mercator rabi delavce ne pa tako osebo, ki ima probleme sama s seboj. Delavci se bodo obrnili proti nje…..

Morda bo kdo iz vodstva Mercatorja bral tole temo in povprašal šefico zelenjave, zakaj takšen odnos do podrejenih?

Kolk je stara ta šefica. Starejša, ki jo je povozil čas?

Vem, da imajo na oddelku kruha šefico, ki leta sem ter tja. Hitra kot strela. Suha ženska.

Res je vidim to gospo na kruhu, pridna. Leta 100 na uro in se trudi.Baje je vodja kruha in je non stop tam. Kaj tudi njej je ta šefica glavna.

HM TABOR res groza od trgovine. Mesečno tam pustim cca 500 eur. Vedno res vedno imam probleme v delikatese, ker mi ne želijo narezat svežih klobas. Med sabo se po tihem dogovarjajo, da morajo tudi na tasah prodat. Vem, ko vzamem iz tase vržem v smeti. Na toploteko potem dajo vse stare klobase in sir na pizzo. In  stranke to kupimo. Jaz osebno nikoli več. Imajo navodila od vodje, vse prodat.

Ta šefica je stara nekje 55 let. Strup, samo stran od nje. Res jo je čas povozo nekje v gostilni.

Mi to rešimo po hitrem postopku, …pismo ta glavnem se napiše in zadeva urejena

Če pa se ima ona za glavno, nad vodjo HM TABOR.

Odgovor na objavo uporabnika
Kača, 13.03.2022 ob 20:10

Če pa se ima ona za glavno, nad vodjo HM TABOR.

Potem oba zamenjat.

Pa kaj ste se piknili v to šefico. Berem, da je histerična in da z njo ne morete delat, ker je zmaj. Pa kaj nimate območnega vodja, da bi jo nagnal kam drugam.

Mislim, ..da je žena od območnega vodje???

Narobe misliš. Območni ima lepo in pametno ženo. Ta šefica je prestara zanj. Koliko berem, ali je poslovodja svežih odd. v Hm Tabor pravi zmaj.

Verjetno jo je povozil čas in se izzivlja.Vse ne more biti v redu če se pritožujejo že na forumih.

Tukaj v tej trgovini pa nekaj ne štima. Vodja je tista, ki mora držati oddelke skupaj. Tu na forumu pa čitam, da je ravno ona tista, ki probleme dela. Pa kje je vodstvo Mercatorja, da je ne sankcionira. V takem kolektivu pa ravno ne bi želela delat.

Biba939, 14.03.2022 ob 10:44

Tukaj v tej trgovini pa nekaj ne štima. Vodja je tista, ki mora držati oddelke skupaj. Tu na forumu pa čitam, da je ravno ona tista, ki probleme dela. Pa kje je vodstvo Mercatorja, da je ne sankcionira. V takem kolektivu pa ravno ne bi želela delat.

Res je. Sam ona je šefica enega oddelka, zelenjavnega, ne večih oddelkov kot se da razumeti iz napisanega.

Zaposleni imate take vodje, kot si jih zaslužite.

Delala sem kot študentka,

Ona ni …ok.., če pa jo samo pogledaš, baba te skrega ..” zakaj me gledate, kaj je narobe?” Bla bla bla….

Ostali zaposleni so OK

Anonimno 1764, 14.03.2022 ob 14:46

Zaposleni imate take vodje, kot si jih zaslužite.

Psihić.

Res je, če smo idioti in se pustimo z…

Hvala bogu, da sem šla stran

Ona ima vse sveže čez. Baba vtrgana v glavo. Naj stopi na oddelke bo vidla kak se dela. Drugače od nje sami problemi. Ne dela nič, samo Bogi narod jebe v glavo.

New Report

Close