Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo Mercator

Delo Mercator

Ha..ha..haaaa

Če so se menili kak se je spremenila, in še  napredovala??

meni osebno je ona ok

O, kom pa se pogovarjamo

Prav si se naslovil, ritoliznik. Verjetno se nekje skrivaš, ali pa jo rabiš, da ti da fraj.

Zakaj pa ne?…od nje je odvisno, ona mi je glavna.Kak ona reče oz napiše to drži🏹

Nimate vodje nad sabo. Ona ti je glavna. Kaj to pozabljate. Aja, ona je tata mata. Zakaj pa potem vodja.

Ona se ima nad vodjo, zato jo ubogate. Zato pa je vse narobe.

Valjda

Ta vaš HM TABOR mora biti katastrofa. Kaj ne zna nihče naredit reda. Žalostno, da imate vodjo in je ne ubogati  Ja, saj, če je nekdo v kolektivu problematičen ga pa naj odslovi in to hitro.

Bere kdo to v Ljubljani na upravi Mercatorja? Ali vam je vseeno?

Vseeno verjetno jim ni. Nekdo mora ukrepat zoper dotične osebe. Ali jo menjat, ali postavit pred dejstvo, da se bo izboljšala. Ali bodo delavci skupaj stopli.

Iz prebranega opazim, da je vodja svežih v HM MERCATOR TABOR prava lisica. Odnos danes je važen. Kolikor berem je oba strah in trepet zaposlenim. Delam v gostinstvu in verjetno ne bi delal s tako bolano osebo. Kaj nima nad sabo nikogar, da bi jo nagnal. Tudi vzdušje brez nje bi bilo boljše. Kaj vse še prekriva…

Nehajte prosim s to debato, … menda obstaja pravna služba kam se lahko delavec obrne za pomoć, če se mu dela krivica in izvaja mobing, na forumu se NIkOli nič ne reši!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Sova284, 15.03.2022 ob 12:28

Nehajte prosim s to debato, … menda obstaja pravna služba kam se lahko delavec obrne za pomoć, če se mu dela krivica in izvaja mobing, na forumu se NIkOli nič ne reši!!!

Slabo si informirana. Pred leti, ko je bil tukaj še Primož šef, je ena pisala o samomoru, so jo našli na podlagi IP ja in jo rešili. Čeprav je bila potem revolucija, zakaj ga je povedal. Toliko imam v meglenem spominu.

Zanimivo, da se zaposlene več ne oglasijo.

Kakšen Primož. Odkar je HM TABOR odprt ni bil šef tukaj noben s takšnim imenom. Malo si pomešal trgovine.

Moto, 15.03.2022 ob 14:19

Kakšen Primož. Odkar je HM TABOR odprt ni bil šef tukaj noben s takšnim imenom. Malo si pomešal trgovine.

Šef foruma, ne pa šef HP Tabor.

Ni pomembno kaj se dela,  ampak S kom se dela

Definitivno sem proti vsakega žaljenja, šikaniranja, diskriminacije na delovnem mestu..

Po moje si ti tista zelenjavna lisica o kateri teče beseda na forumu. Je treba prebrati in razumeti o katerem šefu se piše. Je razumljivo napisano.

ti ti lisica, 15.03.2022 ob 16:52

Po moje si ti tista zelenjavna lisica o kateri teče beseda na forumu. Je treba prebrati in razumeti o katerem šefu se piše. Je razumljivo napisano.

Za  nick moto

Ha..ha…haaa

Polanka od glave do pet

Sonce321, 15.03.2022 ob 17:07

Ha..ha…haaa

Polanka od glave do pet

S kere vesi je?

Moja soseda

Poslanec123, 15.03.2022 ob 17:26

Moja soseda

Aha, s Spodnjega Velovjeka

Podvinci🌍

Poslanec123, 15.03.2022 ob 18:18

Podvinci🌍

Vidiš, kako sem te dobila. Velovlek in Podvinci so že lukari, ne polanci. Pojma nimaš.

New Report

Close