Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo Mercator

Delo Mercator

Rojena polanka🙈

Odgovor na objavo uporabnika
Poslanec123, 15.03.2022 ob 19:16

Rojena polanka🙈

S kere vesi je te bla?

SP. Jablane

Vem, da je težko delat s tako osebo. Sem na lastni koži to občutila. Jaz sem ostala, vodjo premestili. Vzdušje od takrat 100% boljše. Moteči člen odšel, za nas pravi raj

Je to govor o ga. Mileni. Strup.

Če maš Polanko pri koči, nea rabiš pesa,

Ona je ok!!!

Vedno mi gre na roko in  mi da prost dan, za drugo je ne rabim!!!

Gre ti roko. Super. Vprašaj ostale zaposlene, kako jih šikinira.

Svoji dve oddelkovodji ima rada, kajti cele dneve sedita z njo v pisarni. Delavke z mimalno plačo pa garajo. In to so vodji. Sramota.

Sok, 16.03.2022 ob 19:41

Gre ti roko. Super. Vprašaj ostale zaposlene, kako jih šikinira.

Svoji dve oddelkovodji ima rada, kajti cele dneve sedita z njo v pisarni. Delavke z mimalno plačo pa garajo. In to so vodji. Sramota.

Storite nekaj…

Zakaj ste tiho? Koga se bojite?..

Res je katastrofa ta HM Tabor. Sem bil tam zaposlen in sem imel s to osebo non stop probleme. Za mano je hodila na wc in me nadzirala. Takrat sem jo poslal v P M. Res je ženska sama sebe. Misli, da bog in batina. Ko bi se zavedala, da jo pol Mercatorja sovraži. Res je pravi tiran.

Katastrofa?…

Pa to je nedopustno!!!

Ampak nihče ne ukrepa. Ne vodja HM TABOR in prav tako območni vodja, ker se je bojijo. Ima histerične izpade. Ženska je bolnik.

Res je prava katastrofa ta gospa. Zakaj nekaj ne ukrepajo. Ta mi že zdavnaj morala zapustiti ta Mercator.

HM TABOR MARIBOR, KJE PA JE SINDIKAT.

Vodi oddelke iz pisarne. Naj gre delat na oddelke. Plačo služi, a nič ne dela.

Verjetno so drugi delavci//ke, manj izobraženi in manj sposobni, planirani za delo v trgovini, …ha..ha…

DAJTE JO NAGNAT. TA ŽENSKA JE BOLANA V GLAVO.

Ravno ta teden nakup v tej trgovini. Naročim pizzo in ko zagledam kakšen pršut mi, da gospa na pizzo in jo vprašam, ali je sveži. Seveda odvrne, a pršut tak suh, da je samo za v karto. In to prodajajo. Pizze nikoli več ne kupim tukaj. Naslednjič pošljem inšpekcijo.

Je kaj novega?

Ja, …spremenila  je odnos do nas faraonkic-trenutno

Suzy2741, 20.03.2022 ob 17:51

Ja, …spremenila  je odnos do nas faraonkic-trenutno

Misliš, da je brala kle na Monu?

Upam, da to pride do glavnih. Zaposleni je ne morejo prenašat. Ima pa se kar nekaj let do penzije. Naj gre streči v mesnico, delikateso. Takrat bo videla kaj je delo.

Spet danes kaos. Pride v službo slabe volje, skregala z vodjo, katera to prenaša. Ona je res za odpis. Slabe volje pri njej ni konec.

Ja, mozno je…od nje je odvisno če bom ocenjena, če bom dobila stimulacijo…meni to ogromno pomeni…ona je Zakon!!!

New Report

Close