Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo Mercator

Delo Mercator

Uprava Mercatorja prosimo naučite jo osnov obnašanja. Poslovodja pa niti ne pozdravi. In ona naj bo zgled nam zaposlenim. Psihopatka…

Na upravi jim je vseeno. Območne vodje in poslovodje držijo skupaj. Ena moja znanka je prijavila nesposobno poslovodjo ter območno vodjo na upravo. In kaj je doživela.. Obtožili sta jo kraje 2x in ostala brez službe. Toliko od pritožb. Podale take izjave, ko da gre za največjo tatico. Ženska stara čez 50, nikoli nič ukradla. Dala na sodišče. Mercator ji zajebal službo.

SAMO V MERCATOR NE ITI DELATI.  V DELIKATESI MORAJO BITI NOVOZAPOSLENE PO 3 TEDNIH SAMOSTOJNE. NOBENEGA UVAJANJA SAM MOBING

Se popolnoma strinjam. Te postavijo tja in se znajdi. Poslovodja, oddelkovodja, kot, da ne obstajata. Plačo dobita, nič ne delata.

Me zanima, kaj se sedaj dogaja s to poslovodkinjo.

Kaj bi se dogajalo, ona se ne bo spremenilaaaaa!!!!!!!!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Prestol 777, 24.03.2022 ob 21:15

Kaj bi se dogajalo, ona se ne bo spremenilaaaaa!!!!!!!!!!!

Res čudno, zakaj se ne bi spremenila. Ko bo zelenjavo zlagala, bo mirna in ponižna. Ker bo padla s prestola.

padec navzdol, 25.03.2022 ob 13:53

Res čudno, zakaj se ne bi spremenila. Ko bo zelenjavo zlagala, bo mirna in ponižna. Ker bo padla s prestola.

Petržilarka bo postala, ja

Ha,ha,haa..  ona nas  ne pride   pogledati.. a ne da bi kaj delala na oddelku, pa njej bi padla krona z glave,

Sanjajj da se bo spremenila

Jagoda@.con, 25.03.2022 ob 22:58

Ha,ha,haa..  ona nas  ne pride   pogledati.. a ne da bi kaj delala na oddelku, pa njej bi padla krona z glave,

Sanjajj da se bo spremenila

Ko bo s tabo zlagala jagode, se boš čudila.

Poslat jo v nočno imeno zlaganja robe.

In danes je spet začela delat. Vam povemo ženska je bolana. Že slabo voljo prenaša na nas zaposlene. Vodje danes ni in danes je dan za njo. Je trenutno glavna, ampak spet vsi trpimo. Njena arogantnost, njena nejevolja, njeno obnašanje…GROZA.

Res se mi smilite drage punce in gospe, to boste morale same  uredit,.. nekorektno obnašanje vaše sodelavke oz. Vodje ni ok in se bo moralo nehati…menda obstaja pravna služba…MOBInG na delovnem mestu ni hec….

Res bi jo morali nekam zapret. Ona ni za beli svet. Ta je hujša kot nočna mora. V breme je zaposlenim s svojim arogantni  obnašanjem in šikaniranje zaposlenih.

mogoče ima koga v ozadju, da jo ščiti in ji dovoli da se tak obnaša..mogoče??

Spet je prišla z dopusta. Groza ta ženska. Začela je spet napadat. Zaposleni se jo bojijo. Vodja HM pravi pa pustimo jo pri miru. Vedno naj jo pustimo na miru. Tako več ne gre. Se bomo obrnile na novega lastnika Fortenovo, kajti pri vodji nič ne dosežemo. Mobilni dan za dnem. TEGA VEC NE PRENESEMO.

Pojdi raje v špara, prijateljica je šla iz Mercatorja  v Spar. In mi je rekla če bi prej vedela da je tako dobro bi šla že zdavnej.

Lahko pa ti povem enkrat sem se vstavila na vrhniki in sem šla v Merkatorja v Loko. Med policami za sadje sta se tam kregali zaposleni trgovka in poslovdkinja, kaj si ti rekla – Ona nazaj kaj je ona res rekla in take sta tam imele… Lahko bi šle v skladišče se zmenit med sabo…

Daj v Spar idi delat bo bolje.

Hodi in liže rit vodji. Je smrad. Ko bi ona vedla, da je nihče ne prenese.

ZAPOSLENE SO ČISTO FERTIK.

NaS zanima …(navadne reveže)…komu ližejo rit, tisti ko delajo VEDnO zjutraj, mislimo na navadne delavce…ZAKAJ delajo samo v dopoldanskem času,….res NAS zanima in bomo zahtevali odgovor od kadrovske službe , ZAKAj so razlike med nami,…saj smo enotni,…al pa ne????

So pri koritu..ha..ha..🤔

Popaj a delas v Mercatorju al kaj

DelamoOo , zakaj?

Delamo ja v HM TABOR, kjer so odnosi alarmantni. Tudi žena območnega je zaposlena pri nas. Dela seveda non-stop dopoldan. V soboto je gospa fraj. Koliko imamo mladih mamic, ki delajo na smene. Da ne omenimo območnega vodja. On nas ne pogleda, kaj šele pozdravi. Vreden svojega denarja.

Vedno vodja dela razlike. Tisti, ki ji lazejo v rit so pri njej dobro zapisani.

Žalostno…

In spet pride popoldan v službo, kot največji sovražnik samega sebe. In mi to prenašamo 7 ur. Sedi v pisarni, kot klop. Ne upaš na 30 minutno malico, ker gleda iz pisarne kot največji hudič.. Če bi lahko bi jo odnesli s stolcem vred iz pisarne. Polanka.

New Report

Close