Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo Mercator

Delo Mercator

Odgovor na objavo uporabnika
VSI, 04.04.2022 ob 18:54

In spet pride popoldan v službo, kot največji sovražnik samega sebe. In mi to prenašamo 7 ur. Sedi v pisarni, kot klop. Ne upaš na 30 minutno malico, ker gleda iz pisarne kot največji hudič.. Če bi lahko bi jo odnesli s stolcem vred iz pisarne. Polanka.

A je tisto njena pisarna pri časopisih in glavni blagajni, desno od vhoda? Dvomim da vidi kaj od tam čez police.

namesto da tuki jokcate jo prijavite na policijo …

Anonimno 3804, 04.04.2022 ob 19:00

namesto da tuki jokcate jo prijavite na policijo …

In kaj naj tam rečejo? Da ne gre 7 ur iz svoje pisarne in da se slini okol glavnega šefa?

no ja, 04.04.2022 ob 19:42

In kaj naj tam rečejo? Da ne gre 7 ur iz svoje pisarne in da se slini okol glavnega šefa?

zaljenje,zaničevanje

Hi, Kr ena131

sama sem delala v Mercatorju in lahko povem samo to da tega nobenemu ne privoščim. Obup in groza … če se le da beži stran od teh trgovin … plače so tudi obupne …

Anonimno 7374, 04.04.2022 ob 19:44

zaljenje,zaničevanje

Da bi kdo upravi Mercatorja posredoval pritožbe pa ni jajc ?

Nič ne ukrepajo. Briga njih za navadne prodajalce. Delati v Mercatorju…katastrofa. Če se pritožiš, ti pa nagajajo. Povsod lepo, v Mercatorju…grozljivka.

In območni vodja. Katastrofa od njega. Pogovarja se z vsemi in pobira informacije. Pri njemu so največji lenuhi v prednosti. Saj on je isti lenuh. Kaj njega nihče ne kontrolira…

Bi že bil čas, da ga naženejo. Hodi po trgovini, nikogar ne pozdravi, kot, da je sam na svetu. Kaj ga je mati pozabila naučiti osnov obnašanja in to vodje maloprodajnega območja.

Ni tega denarja, da bi delal v kolektivu kot je vaš, drage punce in gospe

Hmm zakj kr je dejansko edina ki jo kot stranka vidim med policami in na infu pultu in ima edina odelke zalozene kot je treba? Edina je ki mi delavci v merkator tabor hvalijo da ni hinavsaka in da je postena spoznala sem vse poslovodkinje in je gospa z svezim bila do mene najboljsa ce sem naredila kaksno napako sem bila jezna na njo ampak ko sem se doma vsedla in razmislila sem vedno znova in znova spoznala da je to velika trgovina in velika odgovornost in da ji noebana druga vodja odelkov ne zeze do kolen…. Jaz bi ji osebno rekel vsaka cast in kapo dol

Ena in edina, ki ima tako mnenje o njej. Verjetno te je ful skregala, nato si ji rit lizala. Fujjjjj…..

Ne seže do kolen. Saj jih nima, če pa ne zna hodit. Ona med policami. Njo ne vidiš v trgovini, kaj šele med policami. Ka pa bi tam delala. Nalagala, komu. Rolke ne prime…Poštena, s tem, da izvaja mobing in delavcem grozi z odpovedjo.

Jojo654, 08.04.2022 ob 23:16

Hmm zakj kr je dejansko edina ki jo kot stranka vidim med policami in na infu pultu in ima edina odelke zalozene kot je treba? Edina je ki mi delavci v merkator tabor hvalijo da ni hinavsaka in da je postena spoznala sem vse poslovodkinje in je gospa z svezim bila do mene najboljsa ce sem naredila kaksno napako sem bila jezna na njo ampak ko sem se doma vsedla in razmislila sem vedno znova in znova spoznala da je to velika trgovina in velika odgovornost in da ji noebana druga vodja odelkov ne zeze do kolen…. Jaz bi ji osebno rekel vsaka cast in kapo dol

Čisto počasi preberi tole skrpucalo in prevedi. Takšne polpismene socialne knofarke jo lahko hvalite. Iste vrste ptice skupaj letijo.

Ja, ja ti si pridna, da jo hvališ. Ena in edina. Skrij se rajši in ne piši bedarij. Vse se ve, tako in drugače. Trpite in se trpite naprej. Vse ob svojem času. Veliki brat Vse vidi, tudi njeno sramoto…

Hm zanimivo debato ste odprle! Ali so to zgolj nabijanje žoge v prazno ali pa se želi eno trgovko zelo očrnit in spravit na zelo slab glas. Zgolj na glas razmišljam 🤔 poznam dejstva saj sem zaposlena na taboru in vem kakšno je stanje. Tako kot ste imensko gospo imenovali mislim in vem da ste narobno gospo izpostavili kajti namestnica živil ne seže namestnici svežega do višine prstov kaj šele do kolen. Namestnica živil od nekdaj ljubljenka šefov in zdaj pod novim vodstvom prestrežena krila, gospa je morala začet migat po 18tih letih nič več čičanja v pisarnah, prirejanje inventur, minus inventure, nesposobnost do konca ker dejansko ni delala nikoli nič. In nje se delavke in delavci bojijo ne namestnice svežega kot se omenja v prejšnjih postih. Vem da boli živilsko namestnico da se mora borit proti armadi svežega programa saj punce ki delajo na svežem spuštujejo svojo namestnico in med sabo, kar za ostali del trgovine zagotavljam da ne drži saj živilske namestnice ne spuštuje nihče ker je ženska hinavska in gestapovska, če ni po njeno je alarm za kreganje dretje in spuščanje na osebno raven. Na srečo sem stara delavka in nisem iz danes na jutri priplavala in zelo zelo dolgo delam in z eno in z drugo namestnico, živilska je zaradi barve las postala namestnica, namestnica svežega pa zaradi krvavih žuljev ki so jih po dolgih letih končno videli pravi ljudje da je lahko napredovala

Najlažje je biti glasen , poniževalen , obsojati ljudi , preko forumov .. kdo je upal stopiti do nje in se z njo pogovoriti na 4 oči in stvar rešiti ? … Ljudje smo zanimiva bitja , znamo pošinfat , grajat , mogoče kdaj pohvalit nekoga ( redko ), dat neprimerne opazke .. pa se kdaj vprašamo sami sebe kaj pa če je za tem širša zgodba ki je ne poznamo ? NE .. nikoli se ne vprašamo . Samo obsodimo ker take narave smo in to je najlažje . Žalostno …

Se popolnoma strinjam z tabo mislim da vsi ki delamo v mercatorju vemo kdo to pise in kakšen namen ima😉

V tej trgovini je ogromen kolektiv . Vsak ima svoj karakter. Vsak ima svojo zgodbo . Vsak bije bitke za katere ne vemo in boljše da ne vemo , ker verjamite da nebi radi bili v njihovi koži .  Preden obsojamo .. žalimo .. smo nesramni .. dajmo se vprašat malo določene stvari ljudje .. nasploh govorim , ne za ta primer konkretno. Na žalost smo ljudje pozabili na to da LEPA beseda , VEDNO lepo mesto najde . Malo več prijaznosti ne bi škodilo nobenemu v življenju , res ne . Vsak ima pravico do svojega mnenja vsekakor .. kako bo pa to mnenje izrazil pa je njegova odločitev in veliko pove o tem kakšna oseba je …

Smejkica, ti si pa hudo pametna. Ali si mogoče rdečelaska …

Upam, da vsi, ki pišete se zavedata, da vas lahko ena in druga šefica tožita za blatenje po forumu. Danes se vse, da ugotovit. Pazite kaj pišete.

Tega noben ne razmišlja .. ko bo pa prišlo tako daleč bo pa zanimivo .

Ha, ha, ha, kakšno vezo pa ima barva las z napredovanjem. Ta, ki to piše je verjetno umsko prizadeta. Ena in druga šefica sta ok. Vsaka pokriva svoje območje in se manjka tretja šefica. Kar se znanja in dela tiče tukaj prevladuje samo ena in to živilska.

Vsaka ima svoje + in svoje ~ . Tak kot jih ima vsak človek najverjetneje ker nobeden ni popoln ali pač ?

Smejkica, pazi to je obtožba prirejanje inventur in njeno obnašanje. Glej, da ne bo izvedla kdo si in te tožila. G………. naziv je huda obtožba. Rajši premisli 2x kaj pišeš. Ona pa je res edina, ki polni trgovino. Tvoja šefica pa res poden od podna. Njej bi lahko napisala vse to, kar si prej omenla za šefico živil.

Ko bo ta debata prisla do pravih ljudi in bo to slo dalje in sklican sestanek .. takrat ne tiho bit , ampak povedat tako kot tu .

New Report

Close