Delo Mercator
https://grabify.link/RTKMNW
prosim preberite si ta link in pol dalje pisite
Haha… kamorkoli samo v merkator nikoli!!! Placa slaba, vodje v merkatorjih pa katastrofa za tiste katere jaz vem so vse neizobrazene kar se tice motiviranja zaposlenih in ustvarjane dobrih delovnih pogojev sej ni cudno vse so v vecini 50 + in se zivijo v casu ko ti je naziv sef pomenil da ljudje kleceplazijo pred tabo. Ni cudno da nimajo kadra kdo pa bi delal za ljudi ki sami ne delajo nic cele dneve v pisarni ticijo tebe pa ce si priden na polno izkoriscajo, pisejo nemogoce urnike ker se ti drugace ne morejo mascevat, od kar nekaj zaposlenih sem slisala da sami kupujejo znizane izdelke ker jih je strah odpisa itak ce una kura od sefa sploh ne ve kaj je choching ampak pozna samo mobing drugace receno bossing da bi pa delala z njimi in ustvarjala ime,spostovanje,zaupanje o temu v merkatorju nimajo pojma. V kero koli trgovino gres ne vidis enega nasmejanega cloveka !
Delati v Merkatorju je zakon, bolšega šihta še nisem mela nikoli. Malo sem na kasi, malo na vozekih, malo pa filam police. S sodelavkami klepetam sto na uro med policami, čikamo, pa tudi koga srečam v trgovini in se zaklepetamo. Šiht mi prehitro mine. Plača je čisto vredu, nisem požrešna, imam vse v življenju. Naša šefica pa je itak najboljša kar jih poznam in kdaj imela, noben ji ne seže niti do malega prsta! Ne vem, kaj se bunite proti njej, bom zrihtala, da boste tiste letele drugam!!! Merkatorjevke na Tabor II smo najboljše s šefico vred. Lenobo pasejo bolj moški, me pa se ubijamo!