Delo ni želelo objaviti pismo Alojza Soka
Zakaj spreminjaš temo? Ti je neprijetno?
zakaj bi obsodili katolicizem?
ti si katolicizma ne jemlješ (ga sovražiš in on te noče), jaz v upanju, da najdem boga, boga iščem, nekdo pa ga je že našel. meni so iskreni verniki srečni ljudje.
komunizem je mnoge prizadel, je bil nasilen, sovražen in osovražen in v svoji domovini se ga nisem-o mogli ogniti. z gotovostjo ti povem, da sem vsaj jaz v Spielfeldu drugače zadihal ta isti zrak.
ma kako da ne, ampak norTON- morale in gospodarske krize ti pa res ni potrebno metati vkup! Kje se je začela gospodarska kriza, hmmm verjetno v državi z najbolj moralnimi načeli!!!:)))[/quote]
saj to paše skupaj in velja tudi danes.
amerika meni ni bila nikoli vzor in ameriški kavbojski kapitalizem (odnos do kapitala in kapital) je uničil evropsko socialno demokracijo, moralo je priti, evropa (“lokomotiva” Nemčija) se ni mogla ogniti, je samo sprejmi ali crkni.
upam, da je začel proces “drugačnosti”.
Zakaj spreminjaš temo? Ti je neprijetno?[/quote]
kdo jo spreminja, poglej twiksovo vprašanje, aja on je na tvoji strani in seveda kot tak ni sposoben spreminjati teme, jaz sem mu samo odgovorila z vprašanjem na njegovo vprašanje, kaj zdej!!!:)))))))))))
zakaj bi mi pa bilo neprijetno, menda vem kako smo živeli!!!???:)
ma kako da ne, ampak norTON- morale in gospodarske krize ti pa res ni potrebno metati vkup! Kje se je začela gospodarska kriza, hmmm verjetno v državi z najbolj moralnimi načeli!!!:)))[/quote]
saj to paše skupaj in velja tudi danes.
amerika meni ni bila nikoli vzor in ameriški kavbojski kapitalizem (odnos do kapitala in kapital) je uničil evropsko socialno demokracijo, moralo je priti, evropa (“lokomotiva” Nemčija) se ni mogla ogniti, je samo sprejmi ali crkni.
upam, da je začel proces “drugačnosti”.[/quote]
ja tudi jaz, upam da bo tale drugačnost res drugačna!!!!
Zakaj spreminjaš temo? Ti je neprijetno?[/quote]
kdo jo spreminja, poglej twiksovo vprašanje, aja on je na tvoji strani in seveda kot tak ni sposoben spreminjati teme, jaz sem mu samo odgovorila z vprašanjem na njegovo vprašanje, kaj zdej!!!:)))))))))))
zakaj bi mi pa bilo neprijetno, menda vem kako smo živeli!!!???:)[/quote]
Aha, ninej, po tvoje to z luno nima nobene povezave! A res to misliš? Jok, pa se motiš in to krepko! Ti razložim.
Ti očitno verjameš, da je človek bil na luni, čeprav te očitno ni bilo zraven. Kot pribito pa v vsakem pisanju trdiš, da je bilo življenje samo in samo takšno, kot si ga doživljala ti. Samo tvoje videnje vsega, o čemer se oglašaš je edina resnica, pa čeprav je sama v polni ali vsaj delni meri sploh nisi doživela. Vsi ostali. ki imajo (-mo) drugačne izkušnje, ali zgolj mnenje in se ne strinjajo (-mo) s tabo, pa s(m)o skoraj debili ali pa so v najboljšem primeru živeli kar na luni – saj te tako in tako ni bilo zraven, al kako??!!
Je človek res bil na luni ali ne? Kaj zdej!:)))))))))
Pred kakimi tremi leti sem na NSi forumu pisal o neki okrogli mizi, kjer je njegova strankarska “soborka” Marjetka Uhan (http://sl.wikipedia.org/wiki/Marjetka_Uhan) naložila toliko laži, da se je kar kadilo.
Ko sem njene laži objavil, me je Alojz Sok obtožil laži!
Povabil sem ga, da posluša posnetek okrogle mize, ki ga imam šae danes v arhivu.
Veliki “borec za resnico” je poniknil!!!
Toliko o njegovi kredibilnosti!
O joj, poante o luni nisi razumela!!! Žalostno zate!
Sicer pa iz osnovne človeške kulture, dovoli drugim, da hranijo v svojem spominu izkušnje takšne, kot so jih doživeli in jih ne prepričuj, da so le-te iz nekako istega obdobja videne edino pravilne v luči tvojih.
Prepričati hočeš ti druge v edino tvoj prav, jaz tebe sigurno ne. Mi niti na kraj pameti ne pride! Morda želiš prepričati v kaj sama sebe! Kakorkoli, to je tvoja stvar in me v bistvu niti ne zadeva, še panj pa zanima.
Moja mama je imela včasih navado reči: kdor veliko govori, malo pove!
Lep dan ti želim!
Bistvo je, da se je tebi godilo oh ah in sploh in sedaj to posplošuješ na vse državljane Slovenije…….vklopi možgančke…a bo šlo????:)[/quote]
Težka bo, pri njej delujejo samo mejli iz murgl:) in zgleda je dons al crkno računalnik al pa je t-2 prekino internet:)