Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo od doma, imate ideje?

Delo od doma, imate ideje?

Želim si početi nekaj s čim bi služila in bi to ustvarjala doma. Poznam eno, ki ustvarja nakit in ga prodaja preko spleta vendar je to le dodaten zaslužek. Vprašanje leti predvsem na tiste, ki delate doma, kaj počnete in ali je ta zaslužek dovolj za preživetje?

Najbolj pogost in verjetno realen odgovor bo enak mojemu; od doma delam enako kot v pisarni – le da sem pač takrat doma.

Torej najbolj realne oblike so razna poslovna svetovanja, izobraževanja (doma pripraviš sebe in prezentacijo – predavaš drugje), prevajanja, pisanja, poslovna raziskovanja in analize (potrebuješ samo PC z dostopom do neta in svoje znanje), ipd.

Zasledila sem nekaj del od doma prejšni teden in morda kdo ve kaj več?
Našla sem sicer tukaj : Vaš link

Lahko prevajaš npr. Ampak jaz sem obdržala redno službo in to počela za zraven. Torej 8+ ur šihta, doma porihtat in v nočnih urah prevajanje.

Najbolj pogost in verjetno realen odgovor bo enak mojemu; od doma delam enako kot v pisarni – le da sem pač takrat doma.

Torej najbolj realne oblike so razna poslovna svetovanja, izobraževanja (doma pripraviš sebe in prezentacijo – predavaš drugje), prevajanja, pisanja, poslovna raziskovanja in analize (potrebuješ samo PC z dostopom do neta in svoje znanje), ipd.[/quote]

Pametni nasveti.
Tudi kaki računalničarji delajo tudi od doma.

Torej najbolj realne oblike so razna poslovna svetovanja, izobraževanja (doma pripraviš sebe in prezentacijo – predavaš drugje), prevajanja, pisanja, poslovna raziskovanja in analize (potrebuješ samo PC z dostopom do neta in svoje znanje), ipd.[/quote]

Pametni nasveti.
Tudi kaki računalničarji delajo tudi od doma.[/quote]
Si pa res povedala nekaj pametnega, novega…mah eni se morate pofockat v postu, ceprav brez veze…

Pametni nasveti.
Tudi kaki računalničarji delajo tudi od doma.[/quote]
Si pa res povedala nekaj pametnega, novega…mah eni se morate pofockat v postu, ceprav brez veze…[/quote]

Za razliko od tebe, sem kaj pametnega povedala. Kaj pa ti? Prišla si pljuvat v temo o kateri nič ne veš.
Za razliko od tebe, prakticiram nekatere stvari, ki jih je Rok napisal, zato vem, da je pametno napisal. TI pa kar pljuvaj.

Nekaj delat doma ni noben problem, umetnost je to prodat ( stotitev ali izdelek) in od tega živet.

Zadeve si se lotila na napačnem koncu.

Prvo si na list napiši, kaj vse znaš, potem pa skušaj iz tega izluščiti, kaj od tega bi lahko počela doma. In kdo bi ti za to še plačal.

Ker ti popolnoma nič ne pomaga, če veš, da lahko od doma delaš kot programer ali prevajalka, če nimaš teh znanj.

Ponudi likanje na domu ali pa pojdi od doma in čisti stanovanja in hiše.

Jaz doma rešujem ankete.
Npr. tu imaš en link:
Vaš link

Pozdravljeni!

Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na jozenovak1212@gmail.com.
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.

Lp

Bi bil ti na Tenerifih, ne pa jokal na forumu 😂

Iščemo pisce člankov, ki bi pisali od doma in tako dodatno zaslužili. Če ste zainteresirani za to delo se registrirajte na to stran: https://www.ysense.com/?rb=59596692, kjer boste stopili v kontakt z nami.

Zelo zanimivo.

Dobro jutro!
Sedem zjutraj je in nov dan je pred nami.

z dodatnimi ugodnostmi

Mislim, da je boljša ideja, da se zaposliš v podjetju, ki omogoča delo od doma. Jaz sem par let iskal to in zdaj tako delam, pa je super. Merilo za opravljeno delo je izključno koliko prineseš firmi. Za ure me noben ne sprašuje…

Zdravo
Sam sem se dolgo časa spraševal enako in nato sem naletel na podjetje karatbars, ki omogoča pasiven zaslužek in način varčevanja v zlatu. Če ste pripravljeni vložiti nekaj časa in dela se da priti do zelo lepega pasivnega zaslužka.

Če kogarkoli zanima naj me kontaktira na goldfuture24@gmail.com, da vse skupaj predebatiramo, ker je malo preveč informacij za tale forum ampak, ko enkrat slišiš stvar postane dokaj preprosta.
lp

A mi lahko kaj vec razlozis na aktivna.od.doma@gmail.com

Živjo!

Iščeš morda že dolgo  delo od doma? Delaš kjerkoli in kadarkoli.

Prodajajo se parfumi z 30% essence In še veliko več izdelkov od kozmetike,nakita,suplefit,izdelki za naše hišne ljubljenčke,sončna očala,razne kreme za telo,lase,polžja linija,arganova linija, čistila,parfumi in dišave za dom itd…Vse se dela preko aplikacije. Stran si lahko pogledate tukaj ali se pa  lahko registrirate.

Zaslužek; 50% + provizija

>https://www.chogangroupspa.com/chogangroup/registration/1/DAJ8AA460/15

Za dodatna vprašanja sem na voljo:

instagram: essenceshopbeauty.

Ali na gmail: renic.jana@gmail.com

New Report

Close