Delo od doma/internet
Tudi mene zanima delo od doma, moj naslov: [email protected]
Zelo enostavno je služiti z internetom od doma.
Samo mlada in privlačna moraš biti, pa se se lahko začneš ukvarjati s seksom preko web kamere. Je dovolj starih slinarjev, ki plačujejo za striptiz ali samozadovoljevanje v živo. Če pa imaš partnerja ali partnerico, ki je pripravljen na sex pred kamero, pa še toliko bolje.
Tole je še čisto frišno, najbrž se da kam prigrebst
Pozdravljeni!
Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.
Lp
Kaj pa znaš delat?
Ker ne razumem res kako lahko napišeš nekaj od doma na računalniku. Kaj? Kakšne izkušnje imaš, kaj lahko nekomu doprineseš? Ali resno misliš da te bo nekdo plačal za delo ki ga software za 10$ nardi (ala klikanje)? Boš mogla pač neko znanje prodat tako kot če ne delaš od doma.
Preko interneta lahko delaš vse in svašta. Samo moraš kaj znat. Pa če si pameten delaš zase ne pa za druge.
Informacij je na netu miljon, zastojn. Tono strani za izobraževanja, zastojn ali pa ekstremno poceni. Ogromno strani za freelancerje. Ampak je treba pač rit premaknit.
Zgoraj ti je nekdo že dal link na eno od njih. Ogromno slovencev je gor. Pač ponujajo neko znanje. Kaj ti ponujaš?
Nudim delo od doma z parfumi in kozmetiko. Koga zanima mi naj pise na gmail : [email protected]