Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Delo od doma/na domu

Delo od doma/na domu

Tiste, ki delate od doma/doma, ali vam ali vam delodajalec delno refundira stroške za elektriko, internet itd. in koliko. Hvala za odgovore.

Ker sem ravno hotela odpreti to temo, upam da jelka2 ne bo jezna ker se bom kar priključila z mojim vprašanjem.
Zanima me, kakšno delo na domu opravljate, kakšen je zaslužek in predvsem to, kako ste prišle do dela. Tukaj seveda ne mislim na redno delo, ampak tako priložnostno – popoldansko – za dodatni zaslužek

V mojem postu so mišljeni tisti/-e, ki so sicer redno zaposleni/-e, vendar ne delajo na sedežu podjetja, temveč doma.

Jekla, kaj pa delaš, če lahko vprašam.

Prevajam!

Ne, nikoli. Delam pa odd doma po potrebi. Za tisti dan dobim normalno malico, ne pa prevoza na delo.

Kako pa oceniš, koliko elektrike porabiš za en PC?

Ravno na tem forumu sem brala (zdaj pa tega ne najdem), da ti delno refundirajo te stroške, ampak odvisno od delodajalca, po zakonu pa tega niso dolžni storiti. Takih je pa malo v današnjih časih, bi rekla.

Tudi meni ne refundirajo ničesar, razen malice.

Placano dobis tisto, za kar se z delodajalcem dogovoris pred pricetkom dela na domu.
Torej, drugic se posvetujte pred podpisom. Vedno je sicer mogoc kak aneks, a dvomim v uspeh.
Ne gre samo za elektriko, gre tudi za ogrevanje, materialne stroske, opremo, ce je ne zagotovi delodajalec….

V ZDR je določeno (69. čl.), da ima delavec pravico do nadomestila za uporabo svojih sredstev. Višino nadomestila določita delodajalec in delavec s pogodbo o zaposlitvi. Pri nas je to naodmestilo 40,00 E na mesec

Vsi, ki vas zanima zaslužek preverite to stran https://www.ysense.com/?rb=59596692. Sam sem na njej aktiven že približno eno leto in se da zaslužiti če si vztrajen. Trenutno zaslužim cca. 200 evrov mesečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close