Delo od doma – pisanje kratkih člankov
http://www.mojedelo.com/isci?q=pisec+{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dlankov&eduLev=&rid=
Meni so odgovorili, samo mi gre pisanje bolj počasi in ne vem, če bi uspela napisati dovolj člankov. Za tiste, ki hitro pišete in bi delali od doma, je pa super. Ne rabiš nič drugega, kot računalnik.
So te izbrali za pisat članke ali ne?[/quote]
So me. Ne izbirajo klasično, dajo ti možnost, da oceniš, če si sposoben napisati veliko člankov kratkem času. So pa tudi povedali koliko, tako da toliko pa ne morem, ker sem – počasna.[/quote]
meni so rekli da 4.marca izberejo kandidate….če govorimo o isti firmi
http://www.zasluzek.org, tole so mi še prilepili, naj si ogledam. Zame je ad acta.
Saj res, to so tudi mene vprašali, pa nisem odgovorila, ker sem počasna pri pisanju. Če pa bi, bi jih jaz vprašala, koliko so mi pripravljeni plačati. Dali so mi link enega, ki piše in zasluži 1200€. To se lahko deli s 100 članki in vidiš, koliko stane 1.[/quote]
Kaj je pogoj 100 člankov na mesec? 12 evrov za 1 članek se mi zdi bolj malo.
In kaj je to? Honorarno delo?
Če pišete samostojno (tudi sami predlagate ceno), teme pa pobirate iz interneta, to samo pomeni, da so vso pravno odgovornost za morebitno kršenje avtorske zakonodaje iz sebe prevalili na vas. Vedite, da ima vsaka internetna novica za sabo podjetje, ko jo je lansiralo. Te novice se seveda mastno plačuje. Ko ti narediš kopijo si v prekršku, ki se kazensko sankcionira če lastnik novice zlorabo opazi. Ste si pripravljeni za nekaj evrov zaslužka nakopati na glavo recimo skupino Reutersovih profesionalnih advokatov?
Pozdrav,
tudi jaz sem se javila, bolj zaradi firbca. Povejo mi po el. pošti naj predlagam ceno za članek. Ker sem nevedna, sem predlagala 10 eur neto za članek okrog 700 besed. Mislim, da za manj res ne bi šla pisati članka. Na ta moj predlog pa od njih ni bilo več ne duha ne sluha. Morda je bilo preveč, verjetno bi radi za 1 eur, ali še to ne plačali. Povejte še drugi izkušnje s to firmo Gorec. Čao.
Že nekaj časa si želim uspeti pri pisanju člankov. Na internetu sem videl oglas za pisanje člankov in sicer od podjetja Gorec d.o.o.. Članki bi se naj objavljali na internetni strani preberite.si ali nekaj takšnega, pa me zanima, če je zadeva resna in koliko kaj prejemate za članke tisti, ki ste na tej strani že objavili članke? Ali res drži podatek, da plačajo le slabe 3 EUR za članek (podatek sem prejel od ene kolegice)?
Zelo vesel bom vaših izkušenj z omenjenim podjetjem, saj bi želel vedeti, kaj lahko pričakujem od sodelovanja, v kolikor se prijavim.
Hvala!
Že več let urejam popularno modno stran v angleškem jeziku. Ker nimam časa pa tudi ne pišem popolno angleško, za članke najamem pisce. Tako da vam kar iz prve roke povem koliko se plača. Ponavadi je cena za 500 besed $5 – to je nekje 3-4eur, alpa za kake daljše 700-1000 besed ($10 – 7-8eur). Če je nekdo res dober pisec, pa da ima tudi primerno izobrazbo, kar se hitro vidi po kakem prebranem primeru, lahko računa tudi kaj več…
Če vam angleščina leži in ste dobri v prevajanju, pisanju člankov, ali mogoče obvladate kako posebno tematiko (ste veterinar, arhitekt, zdravnik, igralec ) si poglejte peopleperhour.com kaj vse ljudje nudijo… niše kot so grafično oblikovanje, kodiranje etc… so že zasičene ampak z malo kreativnosti lahko tudi vi “prodate” svoje znanje. Zelo enostavno in plačilo preko Paypala.