Delo od doma v času korona virusa.
Pozdravljeni,
Na Vas se odbračam z enim zame zelo pomembni vprašanjem glede moje zasposlitve, naj Vam prvo čimbolj na kratko razložim o čem se gre.
Z dnem 20.3.2019 sem kot vsi ostali v firmi odšel na čakanje, oz. delo od doma, nato po 3 tednih doma dobim sporočilo da v torek začnem z delom(ponedeljek praznik) nakar sem se v ponedeljek nehote poškodoval, zvin prsta,(obisk urgence ter RTG) sem obvestil delodajalca da me ne bo, nasledni dan odidem do njega ter ker sem dober po duši vprašam kaj njemu bolj odgovarja ali da odprem bolniško ali ostanem na čakanju, na kar je rekel da neve kaj se njemu bolj splača ampak da naj ostanem na čakanju, in tako jaz odidem domov(14.4.2019)
Nato dobim 17.4.2019 domov plačilo listo ter odlok o podaljšnju čakanja do 31.5.2019. Jaz to razumel kod normalno da sem naprej na čakanju. Vse lepo minejo dnevi, danes od mene kliče da morem prinest bolniško da sem pisan na bolniški, jaz bolniške nemorem dobit za nazaj, in mi je rekel da mi bo vzel dopust, češ da on je mene poklical nazaj na delo in da čakanja za nazaj nemore odpret?
Kaj lahko jaz naredim glede tega? A jaz sem dobil domov podaljšanje odločbe?
Upam da mi boste lahko pomagali to mi veliko pomeni
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.