Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek DELO V DM!!!

DELO V DM!!!

KAM JE IZGINILA TEMA???

kam je izginila,nekdo se potrudil da se izbriše in se skrije resnica ki se dogaja v logistiki,pomete pod preprogo kot v politiki,

hahaaha nekdo je bil užaljen zgleda iz vrha Dm,predpostavljam, sama sem delala v logistiki v Dm in nobenemu ne priporočam da se zaposli pri njih, prazne obljube dajejo vsi od vrha navzdol po lestivici-Lažno upanje kjer zaposleni vrjamejo😂😂😂👏👏👏moj nasvet če hočete narediti Dm v svetli luči -rošado pri vodjih v logistiki.Prvi Alen in tako dalje … potem vam bo zasijali sonce mogoče.👍

nova
Uredništvo priporoča

kako sploh prideš notr????

Kam noter?

v dm a ne…

z lahkoto,zdej vsakega vzamejo sam da ima roke in noge pa da kima z glavo😂😂😂

To ni res…. Oglas imajo skoz aktiven

Ravnokar so mi napisali da sem bil sprejet v dm-u(kot komisioner). Zdaj me pa zanima kaj bi vi naredili na mojem mestu. Se use informacije iz razgovora ujemajo z realnim stanjem na del.mestu?

pejt probat izgubit nimaš nic

Odgovor na objavo uporabnika
Tanov, 23.03.2023 ob 13:26

Ravnokar so mi napisali da sem bil sprejet v dm-u(kot komisioner). Zdaj me pa zanima kaj bi vi naredili na mojem mestu. Se use informacije iz razgovora ujemajo z realnim stanjem na del.mestu?

Ne

A je placa dobra? Pa delo nasploh?

placa ok delo ok. se pa kdaj pa kdaj oddela kksna nadurca

No to o nad urah ni res. Nič ni kdaj pa kdaj, so kar konstantno nad ure. In tudi odvisno kaj delaš tm in tudi plača je odvisna kaj delaš. Je pa plača čist primerljiva, kot drugje.

Na razgovoru v skladiscu ti povejo vse bajno in sjajno v resnici pa je veliko mobinga zeloooo veliko kolektiv od vodji do sodelavcev pa je smrad do smrada zakaj se je zamenjalo v parih letih vec kot 50 skladiscnikov,vodji iz pisarn jih je veliko slo stran obup je ta dm skladisce resnicno po zgodbah ljudi ki delajo tam mi jih je zelo zal resnicno.

Kot po tekocem traku sprejemajo komisionarje,ker je bajno delati tam😂 srecno in pripravi se na mobing👌

Pozdravljeni,

vsi, ki se jim spreminjajo pravice, imajo možnost zahtevati svojo pravico, žal ponavadi najlažje s pomočjo odvetnika. Če imajo zaposleni sklenjeno zavarovanje pravna zaščite, je to zanje brezplačno- https://priporoca.zurnal24.si/kako-do-odvetnika-za-ceno-kosila/

Nasveti odvetnika, spori z delodajalci, spori z zavarovalnicami, družino, zahtevanje primerne odškodnine in še mnogo drugih primerov, povzročajo visoke stroške. Zavedamo se, da so odvetniški in sodni stroški visoki, zato vam ponujamo rešitev – zavarovanje ARAG- ki ga pa morate skleniti pravočasno.

S sklenitvijo zavarovanja ARAG boste prihranili ter se zaščitili. Tega se zaveda že veliko strank, skoraj 80.000, ki so že sklenili zavarovanje pri zavarovalnici ARAG.

Pobrskate lahko tudi po naši spletni strani: https://www.arag.si/zavarovanje-pravne-zascite/

V kolikor bi želeli skleniti zavarovanje, to najlažje storite tukaj: https://www.arag.si/sklenitev-zavarovanja/

V kolikor pa imate dodatna vprašanja, smo vam na voljo tudi na 080 30 16.

ARAG zavarovalnica pravne zaščite

Mobbing v DM je v celi firmi. Od uprave navzdol. Smrdi.  Dolga leta sem bila zaposlena v upravi, plača odlična, odnosi peklenski. Mobbing, opravljanje, podtikanje.  V glavnem izgorelost od toksičnih odnosov me je pripeljala v bolezen. Nikoli več NE kupim nič v DM, zato, ker se cenim.

tako bom rekel. glede na to da delam v skladišču v dmju  in sem prej delal tudi drugje je dm svetlobna leta naprej.

 

pa nisem eden izmed vodij

kako prideš notr?jaz se skoz prijavljampa nič

Nekdo mora začeti pa se bo vse izlilo samo od sebe…

New Report

Close