Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Delo v Luki Koper

Delo v Luki Koper

Lepo prosim, če bi kdo vedel in napisal, kje se dobi prijavo za delo v Luki.
V časopisu namreč piše, da bodo letos sprejeli še tristo delavcev, da bodo prijave v teh dneh na spletu.
Iščem, gledam, vendar na njihovi spletni strani ne dobim obrazca.
Sprejemali naj bi prijave po elektronski pošti.
Vendar mislim, da se je treba prijaviti na osnovi nekega razpisa, ki ga pa ne najdem ali ga ne znam najti.
Prosim za pomoč.

Za delo preko študentskega servisa, se pokliče g. Matjaža in te gotovo sprejme, na primer za prevoze oziroma prepeljavanje avtov.
Pokličeš Luko in te vežejo do Matjaža.

Imam poklic mehanika in sem bil skoraj siguren, da me bodo sprejeli za delo v skladišču. Res pa je, da imam nekoliko slabši sluh zaradi nesreče, ki sem jo imel pred leti.
Obvezni so testi in temeljit zdravniški pregled, kjer precizno pregledajo psihofizične sposobnosti.

Pokliči kadrovsko službo Luke Koper.

Verjetno so mislili na 300 novih delovnih mest pri podizvajalcih. Zaposlitev direkt pri Luki Koper d.d. je privilegij, ki ga nima vsak.

Jutri bo objavljen uraden razpis. Pozanimajte se na spletni strani Luke Koper.

Iščem in gledam pa ga ni, razpisa, namreč, za zaposlitev.

Danes zjutraj je bilo po radiu, da naj bi bil razpis zunaj na zavodih za zaposlovanje. Direktna zaposlitev.

Razpis je zunaj, ker mora bit, gre pa v bistvu za zaposlitev prekarnih delavcev, ki že leta delajo v Luki za privatnike.

Če pokličem kadrovsko službo, se nihče ne javi. Pisalo je, da se je potrebno po elektronski pošti prijaviti na razpisana delovna mesta.
Iščem in iščem, razpis naj bi bil danes 19.9.2018 objavljen, a ga ne najdem.

slabo iščeš

https://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/seznam?q=1&s=1

Na 4 strani začnejo…

Pa še obrazec za prijavo.. samo zate:

https://luka-kp.si/slo/zaposlitveni-obrazec

Živjo,

mene pa zanima, če lahko kdo pove koliko znaša neto plača npr. kontrolorja v Luki Koper. Kako se pride noter, diret pod L.K. in ne nekimi podizvajalskimi firmami. In tudi kako se lahko napreduje. In tudi kakšno je solidno delovno mesto in da ni potrebno delati ponoči (vsaj dolgoročno)?

Hvala

Plača kontrolorja je dokaj dobra. Pridet v Luko in ne delat nočnih to negre kar tako. Napredovat se da ampak ne čez noč. Možnosti je dosti ker je podjetje ogromno. PRedlagam, da delaš prej preko agencije in potem na razpisih imaš večjo prednost da prideš notri. Začneš najnižje LTD delavec in potem naprej. Luka je super podjetje.

New Report

Close