delo v McDonaldsu
Delala tam kot dijakinja v srednji šoli. Bila pridna in lepo zaslužila. Pa je sedaj precej bolje plačano kot takrat (reltaivno gledano urne postavke na ŠS). Ja pa res, da tega kasneje v življenju navadno nimaš kje za ponucat.
Sedaj imam službo s VII izobrazbe, dobro plačano. Prijateljem vedno povem kaj vse sem delala in tudi v službi vedo kaj vse sem delala nekoč (res pa da tega nisem omenila na zaposlitvenem razgovoru), ampak si zato sedaj ne posatvim nižje cene. Takrat pač nisem imela izbere za kaj več. Poleg tega mi je bil flexibilen čas super za usklajevanje s srednjo šolo. Sodelavcev pa nikoli nisem imela boljših kot takrat ko sem delala tam. Preprosti, brez foušije.
Je pa res, da eni na to delo gledajo s predsodkom. Odvisno je kako močna oseba si in koliko daš na mnenje drugih.
Tudi Eminem je na primer delal v restavraciji s hitro prehrano, pa je vseeno dosegel kar si je zastavil.
It’s up to you.
jaz sem delala v McDolanldsu, dela je veliko, sploh takrat ko je konec kakšne tekme (lj) ali prireditve, popoldn vedno več dela kot dopoldne, urnik dela si pišeš sam, kje boš pa delal (kuhinja, blagajna, dive 1, drive 2 – če ga imajo) določi šef tisti dan, za količino dela, ki ga narediš je nikakvo plačano, stojiš non stop razen tiste pol urce ko imaš malco, ješ lahko njihovo hrano vendar za pol urce ti pripada recimo en big mac ali en velik ponfri ali ena cool pita uglavnem zelo malo za pojest, jaz sem si še vedno vzela kaj zraven, da nisem bila lačna do konca dneva.
O debelosti in suhosti, sama sem zelo suha, takrat sem jedla za malico samo njihovo hrano (vsak dan) in sem še vedno suhiča:)
LAhko greš poskusit vendar je res veliko dela sploh koža se ti dobesedno napije z ojem ki je v zraku.
lp
Kaj pa govorite? To so same laži in fame, edino kar drži je to, da se veliko dela, plača je dobra in vse je urejeno in v mcdonaldsih ne delajo sami debeluhi kvečjem obratno (to podobo ste si očitno ustvarili iz filmov) najbolj je moteč samo neenakomerno razporejen delovni čas(lahko je vsak dan drugače in ob začetek ob katerikoli uri).
Lp