Delo v NKD
le zakaj so v vsaki temi najbolj glasne najbolj prazne glave. če ne veš, o čem se gre, potem ali vprašaj ali pa ne komentiraj. a je treba vedno znova vsakemu povedat, da hodite s plašnicami na očeh po svetu in da ne opazite dogajanja okoli sebe.
avtorica, moja znanka dela po 4 ure v NKD. če dela v soboto, je potem kak dan v tednu prosta. je pa res, da s 4-urnicami pokrijejo vmesno izmeno, tako da velikokrat dela od 12 – 16.
To pomeni, da še nikoli nisi bila v nobenem trgovskem centru, kjer je večinoma tudi ta trgovina, ali pa res hodiš kot fjakarski konj, ne gledaš ne levo, ne desno, samo v tla. Ojoj joj…[/quote]
hmm….zakaj? ker še nisem slišala za omenjeno (nizkocenovno) trgovino z oblačili? zato sem neizobražena in hodim kot fijakarski konj?
in ja, imaš prav. ne hodim v trgovske centre:)
Sem ti napisala, ne gledaš ne levo, ne desno. Nikjer nisem napisala, da si neizobražena. Od kot ti to?
In veš, čisto vseeno je, ali je omenjena trgovina nizkocenovna ali visokocenovna. Če si s tem, da za omenjeno trgovino še nisi slišala, hotela povedati, da si ti nekaj več, ker nizkocenovnih trgovin ne poznaš, ti ni uspelo.
Če te slučajno zanimam, tudi jaz v tej trgovini še nisem kupila ničesar, pa vendar zelo dobro vem, da obstaja. Vsakokrat, ko grem v trgovski center, vidim velik napis NKD nad vrati trgovine.
Ampak glavno je, da sem zaradi svojega zapažanja bolj izobražena kot ti he he…
nekdo zgoraj je napisal:
NKD je nemška firma že desetletja. Če si tako neizobražena, da je ne poznaš, se ne vtikuj.
nič nisem več, samo ne vem zakaj bi bilo z mano nekaj narobe, ker ne poznam kar enih trgovin z oblačili. nizkocenovne ali pa prestižne. tudi za desigual sem slišala šele poleti. pa sem prepotovala veliko držav, ampak me pač trgovina kot taka ni zanimala in se z njo nisem ukvarjala.
in samo to kar je nekdo zgoraj napisal me je zmotilo. oseba je napisala da ne vem kaj je nkd. jaz pravtako nisem.
lahko noč